lunes, julio 22, 2024

IES Sant Feliu de Guíxols premia l’emprenedoria amb la tercera edició dels Premis Impuls

El Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, va ser l’espai que va acollir l’entrega dels premis del tercer Concurs Impuls a l’Emprenedoria de l’Institut d’Educació Secundária Sant Feliu.

Els guardons estan adreçats a alumnes i exalumnes de Cicles Formatius de l’Institut de la ciutat amb uns objectius molt clars: premiar i motivar als joves i futurs profesionals, potenciar la figura de l’emprenedor i promoure el comerç local més enllà de Sant Feliu de Guíxols. 

Hi ha diferents categories de premis en joc. Totes elles, pensades per donar visibilitat i premiar les iniciatives empresarials d’aquestes persones joves i emprenedores.
Els Premis son 4.800€ repartits en 8 premis de 600€ cadascun.
– 1 Premi a la línia de negoci més innovadora.
– 1 Premi a la línia de negoci amb més viabilitat.
– 1 Premi a la línia de negoci amb més repercussió a la comunitat local.
– 4 Premis a la millor redacció del pla d’empresa.
– 1 Premi pel millor projecte emprenedor portat a terme.

A més de premiar les iniciatives dels joves i potenciar la figura de l’emprenedor, el concurs juga un paper molt important en el comerç local de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. I els i les alumnes reben aquest premi molt motivats per la feina feta i per les possibilitats que ofereix.

La valoració és molt positiva, des del centre es mostren ‘molt contents per la col·laboració de les àrees de promoció econòmica de les poblacions que hi donen suport, i també per l’ajuda de les associacions que fan que aquest projecte tingui continuïtat’. Donant a entendre la continuïtat de properes edicions dels Premis Impuls a Sant Feliu de Guíxols.

El concurs està organitzat per l’Institut Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, del Ministerio de Educación y Formación Profesional del Gobierno de España, Unió Europea Fons Social Europeu Next Generation, Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia i Next generation Catalunya.

Artícles relacionats

Últimes notícies