viernes, octubre 18, 2024

Agenda d’activitats novembre Biblioteca Octavi Viader

Agenda novembre 2024

EXÀMENS D’ACTIC: La Biblioteca és un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, on pots fer l’examen per obtenir l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). La prova és telemàtica i les persones que la superen satisfactòriament aconsegueixen un certificat que emet la Generalitat per acreditar el seu nivell de competències en TIC. Dimarts matí o dimecres tarda (cal inscripció prèvia a la pàgina web de la Generalitat). A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dilluns 4 de novembre
TALLER: “El primer cinema. Fem ombres xineses!
.En aquest taller els menuts aprendran diferents tècniques per a fer ombres xineses i per a fer-les servir en el seu discurs creatiu. A càrrec de Federació de Cineclubs. Per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Gratuït. Places limitades. Inscripcions a través del formulari: https://forms.gle/EwSKSKLAKXMjsVjK9; 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat

De 10 a 13 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 9 de novembre
PRESENTACIÓ LLIBRE: «Por siempre. Algo más fuerte que el tiempo»
de Gisela Ruz. La primera novel·la d’aquesta jove escriptora, on explica la història d’una dona amb Alzheimer que queda ancorada en un passat emocional on idealitza el seu primer amor. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dilluns 11, 18, 25 de novembre
LABORATORI:
Laboratori de ficció digital”.Partint de la idea que els videojocs són ficció, jugarem amb Lucas Ramada, investigador en literatura i ficció digital infantil, per tal de conèixer nous llenguatges literaris i artístics per aprofundir en el món “gamer”. Per a nois i noies de 12 a 16 anys. Gratuït. Places limitades Inscripcions a través del formulari: https://forms.gle/gtRxP1qjSPLthUyu5; 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat

De 17 a 18.30a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 15 de novembre

CLUB DE NARRATIVA:La passejada” de Robert Walser. A càrrec de l’escriptor guixolenc Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 16 de novembre
TALLER: “Novel·la: Una aproximació pràctica al llibre d’artista”
L’artista Antònia del Río estableix un diàleg amb l’obra Novel·la, un llibre d’artista amb una selecció de documents i textos de Joan Brossa i litografies d’Antoni Tàpies i fa una proposta per crear una publicació amb documents personals. A càrrec de l’artista Antònia del Río. Per adults. Gratuït. Places limitades. Inscripcions gratuïtes a través del formulari: https://forms.gle/eCRVSPZPTDnXf5yVA; 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat.

De 10.15 a 13.15 a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 19 de novembre
ESPECTACLE: “Tras la sombra de Machado”
Recital de poesia teatralitzat amb música en directe sobre l’obra d’Antonio Machado. A càrrec de Maia Teatre. Per adults. A les 19 h a la Sala Parquet del Centre Cívic Vilartagues.

Dissabte 23 de novembre
JOCS DE TAULA: “Vine a jugar!” Els jocs de taula són un recurs cultural que cada cop pren més pes entre la ciutadania, amb aquestes sessions pretenem afavorir la participació i el lleure, alhora que fomentem l’aprenentatge. A càrrec de Xavi Vicens (@noparardejugar). A partir de 4 anys. Gratuït. Places limitades. Inscripcions gratuïtes a través del formulari: https://forms.gle/CJgtfQsk5L2ChfJR6;972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat.

D’11 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dijous 28 de novembre
BOOK CLUB: «The Thursday Murder Club»
de Richard Osman. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 29 de novembre
ESPECTACLE BALLA’M UN LLIBRE: “He vingut, com vosaltres, del cel”
.A càrrec d’Anna Macau partint de l’obra d’Àngel Guimerà. Aquest espectacle pertany al cicle de coreografies curtes creades a partir de textos literaris per ser interpretats a les sales de lectura dels equipaments bibliotecaris d’arreu del nostre territori. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 30 de novembre
HORA DEL CONTE:
El ratolí Frederic”. Quan arriba l’hivern, a dins del cau s’hi està molt bé al principi; més endavant, gràcies a en Frederic, passaran un hivern ple de música, poesia i teatre. A partir de 2 anys. A càrrec de Cacauet Teatre. A les 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Artícles relacionats

Últimes notícies