martes, septiembre 24, 2024

Convocats els Premis Gavarres 2021

Consten de dos guardons: el Joan Xirgo i el Cirera d’Arboç 

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 15 de setembre 

El Consorci de les Gavarres ha aprovat les bases reguladores dels Premis Gavarres 2021, amb l’objectiu de donar suport a la investigació i la recerca a les Gavarres i dinamitzar la participació activa de la ciutadania en la conservació i difusió dels valors del massís. Enguany, es convoquen de nou els guardons Joan Xirgo i Cirera d’Arboç. 

El premi Joan Xirgo arriba a la 31a edició amb la voluntat de premiar un projecte inèdit que contribueixi al desenvolupament dels valors del massís de les Gavarres. Està dotat econòmicament amb 5.000 euros, a més d’un diploma acreditatiu. El projecte premiat s’haurà de dur a terme en el termini d’un any des de la concessió. Els candidats hauran de presentar el seu currículum, una memòria del projecte i, com a novetat, un vídeo de presentació de la proposta, que es podrà votar des de les xarxes socials. S’hi poden presentar persones físiques i entitats sense ànim de lucre.

Per la seva banda, el premi Cirera d’Arboç complirà la seva 25a edició i reconeixerà, de nou, la trajectòria vital d’una persona o d’un col·lectiu que, per la seva tasca, hagi contribuït a la conservació, la millora o la descoberta dels valors naturals i culturals de les Gavarres. La proposta vencedora rebrà un trofeu i un diploma acreditatiu. S’ha de presentar una llista de mèrits que donin suport a la candidatura, així com un arxiu fotogràfic.

Les sol·licituds per optar als guardons s’han de presentar de manera telemàtica a través de certificat digital en el Registre d’Entrada del Consorci de les Gavarres, mitjançant el formulari que es trobarà disponible a la seu electrònica. De manera excepcional, es podrà fer de forma presencial a les oficines del Consorci. En ambdós casos, les sol·licituds s’han d’acompanyar de la documentació que estableixen les bases. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 15 de setembre.

Podeu consultar les bases en l’enllaç següent.

https://www.gavarres.cat/uploads/imagenes/115-url-1623064140.pdf
https://ancora.cat/?p=1933

Artícles relacionats

Últimes notícies