lunes, septiembre 23, 2024

El Grup de Natura Sterna col.labora el proper 8 de maig en les neteges populars de Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, dins l’acció internacional “Let’s Clean Europe”

La vuitena edició de la campanya “Let’s Clean Up Europe (LCUE)” d’enguany tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de maig sota el paraigües de l’Agència de Residus de Catalunya.

La LCUE és una campanya a nivell europeu amb l’objectiu de conscienciar la societat sobre la quantitat de residus que es llancen de forma incontrolada a la natura. L’eina comunicativa més important que utilitza la LCUE per tal d’acomplir els seus objectius estratègics és incentivar l’organització d’accions de neteja al medi natural de tot Europa per part dels seus ciutadans.

L’any 2020, malgrat la situació de pandèmia, aquesta gran acció internacional va permetre la realització a Catalunya d’un total de 167 accions de neteja amb més de 3.200 voluntaris que van recollir fins a 32,56 tones de residus. Aquest 2021, però, s’espera que augmenti la mobilització dels voluntaris que cada any duen a terme les seves accions de neteja al medi natural. Amb aquest objectiu, el proper 8 de maig el Grup de Natura Sterna col·labora amb les entitats Polseres Verdes, La Manduca, Centre Excursionista Montclar, Agrupació de Defensa Forestal Gavarres-Marítima, Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols i de Castell-Platja d’Aro, i les empreses eco-friendly Sloppy Tunas i DLannd, a més dels ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i de Castell-Platja d’Aro, en dues accions simultànies de neteja a la platja de Sant Feliu de Guíxols (Passeig del Mar, davant de les lletres de Sant Feliu de Guíxols) i la desembocadura del Ridaura a la Platja del Riuet de Platja d’Aro

(https://goo.gl/maps/ALW5DooLdTvCoZkPA).

La neteja començarà a les 10:00 hores del matí i s’allargarà fins a les 13:00 hores del migdia.

Seguint totes les recomanacions sanitàries per a la prevenció de la Covid-19, serà obligatori l’ús de mascareta i en el mateix punt de trobada es facilitaran bosses i guants; els voluntaris, així mateix, podran desinfectar-se les mans en les diferents estacions habilitades de gel hidroalcohòlic.

https://ancora.cat/2021/05/05/el-grup-de-natura-sterna-col-labora-el-proper-8-de-maig-en-les-neteges-populars-de-castell-platja-daro-i-sant-feliu-de-guixols-dins-laccio-internacional-lets-clean/

Artícles relacionats

Últimes notícies