domingo, septiembre 8, 2024

Celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols

A les 9 del matí, acte institucional al Cementiri Municipal on hi haurà una ofrena floral, amb parlaments, a la tomba de President Josep Irla i Bosch. Comptarà amb l’acompanyament musical de l’Orquestra de Cambra de la ciutat. Hi assistiran l’Alcalde, Carles Motas, a més de regidors del consistori, com també el delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el president el Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro.

A les 10 del matí, a l’Ajuntament, portes obertes a la Sala de Plens per veure la senyera de Rafael Patxot. L’espai romandrà obert fins les 12 del migdia.

A les 11 del matí, davant l’Ajuntament, al costat del Passeig del Mar, lectura del manifest i parlaments. S’ha canviat la ubicació de l’acte, que abans es feia a la Plaça del Mercat 1 d’Octubre, per poder mantenir un correcte distanciament físic.

En el decurs del matí, representants de l’Ajuntament faran una ofrena floral al bust del President Josep Irla i Bosch a la Rambla Generalitat.

Cal recordar que degut a la situació sanitària actual, és obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat. No oblideu tampoc que el programa previst pot patir modificacions o la seva cancel.lació en funció dels indicadors de salut.

The Next Wave of Superheroes Has Arrived with Astonishing Speed

Artícles relacionats

Freestyle Motocross

El proper dissabte 7 de setembre de 2024 (20h),...

Sant Feliu de Guíxols celebra la 25a edició de la Fira del Disc «Mercadisc»

Una vintena llarga d'expositors es posaran a la Rambla...

SANTA CRISTINA S’ARO Activitats del mes de setembre de 2024

Diumenge 1 RUTA GUIADA DE SENDERISME: Puig de les teulesTemps...

Torna el festival “Nits a dalt de Vila” de Tossa

Tossa de Mar, 29 d’agost de 2024.- L’Ajuntament de...

GUIA ACTIVITATS A SANT FELIU

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar...

Últimes notícies