lunes, septiembre 16, 2024

Torna el festival “Nits a dalt de Vila” de Tossa

Tossa de Mar, 29 d’agost de 2024.- L’Ajuntament de Tossa torna a apostar pel Festival “Nits a dalt de Vila” durant tot el mes de setembre. 

“Dalt de Vila”, és, -per a qui no ho sàpiga-, una expressió genuïnament  tossenca per referir-se a la Vila Vella: l’únic recinte emmurallat arran de mar  que es conserva dempeus d’ençà de l’època medieval a Catalunya. La vila es  va expandir fora muralles a partir del s. XVI i, amb el temps i fins avui, anar a la  Vila Vella es va convertir pels tossencs i tossenques en anar a “dalt de Vila”.  Ara, la Vila Vella és una de les imatges més emblemàtiques de la Costa Brava, però per la gent de Tossa és continuar anant a dalt de vila. 

Les actuacions musicals es duran a terme a l’antiga Església de Sant Vicenç,  veritable amfiteatre damunt la Mediterrània. L’entorn històric i l’espectacular  escenari que representa l’Església de la Vila Vella la converteixen en l’espai  ideal on gaudir d’un bon espectacle. 

El Festival “Nits a dalt de Vila”, és un festival de petit format, sense estridències  i de qualitat. Cal dir que es va escollir el nom de Festival “Nits a dalt de Vila”,  perquè no condicioni la temàtica musical per a futures edicions. Enguany, es  dedicarà a alguns grups de tribut, però també a altres temàtiques musicals .  S’ha procurat dissenyar un festival de caire festiu i animat, per passar una bona  vetllada de dissabte a Tossa.

Ajuntament de Tossa de Mar 

Amb la finalitat d’anar perfilant una temporada turística més llarga, “Nits a dalt  de Vila” està pensat per fer-se durant el mes de setembre, un moment en el  que ja no s’està en plena temporada alta, però el pes específic del visitant de  proximitat és important. 

La programació d’aquesta edició és la següent: 

7 de setembre: Lluís Gavaldà, cantant de Els Pets, & Joan-Pau Chaves. 14 de setembre: Dalí, tribut a “Mecano”. 

21 de setembre: La Nit del Canet, tribut a “Txarango”, “Oques Grasses”,  “Catarres”, “Buhos” i “Tyets”.- 

28 de setembre: Nit Jove amb Dj Greska. 

Totes les actuacions es faran a les 22:00 h. i seran amb entrada lliure. Més info a:  

www.visittossa.com 

www.tossademar.cat 

Servei de Premsa – Ajuntament de Tossa de Mar

Artícles relacionats

Últimes notícies