domingo, septiembre 8, 2024

Se suspèn la Copa Marnaton eDreams de Sant Feliu

La Copa Marnaton eDreams, que havia de tenir lloc a Sant Feliu de Guíxols el dissabte 5 de setembre, ha quedat suspesa degut a la situació sanitària actual.

El regidor d’esports de la ciutat, David Oliveras, ha explicat que tot i tenir un protocol exhaustiu, on se separaven zones, les sortides de nedadors eren cronometrades i amb distanciament, i on no hi havia estada dels esportistes un cop arribaven, “hem cregut convenient, tant des de l’Ajuntament com des de l’organització, que no era la millor època per fer-ho”.

El regidor ha recordat que Sant Feliu aposta per aquest tipus d’esdeveniments, una de les proves “més concorregudes del circuit Marnatón” amb vora 1.000 participants, cosa que fa que “Sant Feliu es conegui arreu del territori”.

Des de l’organització consideren que aquesta decisió és la correcta, tot i que en un principi s’havien plantejat realitzar la prova complint amb totes les mesures de seguretat sanitària. Finalment, però, tot i que els protocols previstos oferien les màximes garanties de seguretat, degut a la situació canviant i incerta, s’ha decidit suspendre-la. La idea és que l’any que ve es pugui tornar a la normalitat i realitzar de nou la Marnaton a la ciutat.

Watch Awesome Kate Halle Go Full Wiming Pro in the Bahamas

Artícles relacionats

Freestyle Motocross

El proper dissabte 7 de setembre de 2024 (20h),...

Sant Feliu de Guíxols celebra la 25a edició de la Fira del Disc «Mercadisc»

Una vintena llarga d'expositors es posaran a la Rambla...

SANTA CRISTINA S’ARO Activitats del mes de setembre de 2024

Diumenge 1 RUTA GUIADA DE SENDERISME: Puig de les teulesTemps...

Torna el festival “Nits a dalt de Vila” de Tossa

Tossa de Mar, 29 d’agost de 2024.- L’Ajuntament de...

GUIA ACTIVITATS A SANT FELIU

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar...

Últimes notícies