jueves, febrero 29, 2024
InicioActualitatJunts alerta de la falta de manteniment de la piscina de La...

Junts alerta de la falta de manteniment de la piscina de La Corxera i altres instal.lacions municipals

Date:

Les instal·lacions esportives de La Corxera van donar resposta a la demanda de molts anys de la ciutadania de Sant Feliu de disposar d’un equipament dotat de piscina municipal on es pogués realitzar exercici físic.

Els darrers anys però, el servei d’aquest equipament municipal s’està veient afectat per la falta de manteniment i la desatenció del govern local, inclòs l’alcalde, que malgrat conèixer la situació, ha tolerat la degradació de les instal.lacions i les queixes dels usuaris per l’aigua freda a la piscina i a les dutxes, la manca de llum a les sales, rajoles caigudes, maquinària obsoleta, goteres permanents, i per la caiguda recent d’una placa del sostre sobre una taula del bar, que hauria pogut causar seriosos danys a alguna persona.

Recordem que el govern de TxSF-PSC va aprobar fa mesos un increment de les quotes i va destinar 400.000 euros per a la instal·lació de plaques solars que afavoria l’empresa concessionària però, a l’interior, tot continua igual o pitjor.

No n’hi ha prou amb fer grans despeses amb els diners de tots si després ningú es preocupa que es faci el manteniment i és que en el mateix estat de deixadesa es troben altres instal.lacions esportives de Sant Feliu com els vestuaris i les grades dels dos camps de futbol, molts trams de carril-bici o la majoria dels camins de Ronda que recorren el litoral Ganxó.

Cal incloure però, a la primera posició de la llista d’instal.lacions municipals abandonades pel govern Motas, la residència per a la gent gran Asil Surís i les escoles i escoles bressol on hi ha infants que a l’estiu estan a 35 graus.

El mal estat de les instal.lacions de La Corxera és doncs un exemple de tants, que demostra el desinterès que té aquest govern local en la prestació dels serveis a la ciutadania que a part de votar, també paguen els seus impostos i esperen que l’ajuntament els correspongui amb els serveis que es mereixen.

Artícles relacionats

La Policia Local deté a Platja d’Aro un home buscat per dos segrestos a Suïssa

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha detingut un...

Amaral tornarà a actuar al Festival Porta Ferrada aquest 2024

El Festival Porta Ferrada continua anunciant artistes i grups...

ANUNCI DEL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols tramita el Pla...

Últimes notícies