jueves, febrero 29, 2024
InicioActualitatEl Ple Muncipal de Cassà presenta un protocol contra l'assetjament i un contra les violències...

El Ple Muncipal de Cassà presenta un protocol contra l’assetjament i un contra les violències sexuals al món de l’esport

Date:

El regidor d’Esports, Albert Arderiu ha presentat avui al ple un protocol contra  l’assetjament i el ciberassetjament al món de l’esport i un segon protocol per lluitar contra les violències sexuals. Aquests documents que s’han creat a l’àrea d’Esports s’han desenvolupat en col·laboració amb l’àrea d’Igualtat.

Els protocols inclouen una guia per fer front als problemes que es puguin generar per assetjament i ciberassetjament i que preveu la prevenció, detecció i gestió dels casos en el cas que es produeixin.

El protocol contra les violències sexuals pretén que la pràctica de l’esport es faci d’una forma segura, implicant tant a les entitats vinculades a l’esport, com el personal de l’ajuntament i la ciutadania.

En aquest sentit, el regidor comenta que «Només formant-nos, reflexionant, debatent i visibilitzant-ho, en prendrem consciència i podrem aconseguir un canvi vertader en el món de l’activitat física i l’esport, i per tant en la nostra societat. Amb l’esperança que no els hagin de fer servir, esperem que si un dia necessiten aquests protocols, siguin vertaderament d’utilitat.»

Aquests protocols s’implementaran a la zona esportiva i representen una eina per prevenir, tractar i corregir les problemàtiques derivades de l’assetjament i les violències sexuals en un àmbit on hi coincideixen pràcticament tots els segments de població, tant per la pràctica de l’esport federativa com per la pràctica lúdica o educativa.

Artícles relacionats

La Policia Local deté a Platja d’Aro un home buscat per dos segrestos a Suïssa

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha detingut un...

Amaral tornarà a actuar al Festival Porta Ferrada aquest 2024

El Festival Porta Ferrada continua anunciant artistes i grups...

ANUNCI DEL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols tramita el Pla...

Últimes notícies