domingo, septiembre 8, 2024

Melendi, La casa azul i Maldita Nerea entre els primers concerts de l’Idilic Festival d’aquest divendres

Aquest divendres 28 de juliol comença a Sant Feliu l’Idilic Festival, que portarà fins a l’escenari del Guíxols Arena a importants artistes del panorama musical com són MelendiNena DaconteLa casa azulMaldita NereaDani Ocean o Daniel Fernández, enrtre altres. La proposta musical tindrà una durada de dos dies, allargant-se fins dissabte.

Aquest és un format de concerts innovador a Sant Feliu, que agrupa 6 actuacions divendres i 6 més, dissabte. Ens ho explica el regidor del festival, Josep Saballs.

L’Idilic Festival s’havia de celebrar a la població veïna de Platja d’Aro però a causa de diverses traves no es va poder fer tal i com estava previst inicialment i es va traslladar fins a Sant Feliu sota el paraigües de la 61 edició del Porta Ferrada.

Des de l’organització de l’Idilic es destaca que no va haver-hi pràcticament cap devolució de les entrades que s’havien adquirit quan la previsió era celebrar-lo a la població veïna i que, de fet, es va notar un repunt en la venda un cop es va saber que es traslladava a Sant Feliu.

https://ancora.cat/2023/07/28/melendi-la-casa-azul-i-maldita-nerea-entre-els-primers-concerts-de-lidilic-festival-daquest-divendres/

Artícles relacionats

Freestyle Motocross

El proper dissabte 7 de setembre de 2024 (20h),...

Sant Feliu de Guíxols celebra la 25a edició de la Fira del Disc «Mercadisc»

Una vintena llarga d'expositors es posaran a la Rambla...

SANTA CRISTINA S’ARO Activitats del mes de setembre de 2024

Diumenge 1 RUTA GUIADA DE SENDERISME: Puig de les teulesTemps...

Torna el festival “Nits a dalt de Vila” de Tossa

Tossa de Mar, 29 d’agost de 2024.- L’Ajuntament de...

GUIA ACTIVITATS A SANT FELIU

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar...

Últimes notícies