jueves, octubre 3, 2024

Platja d’Aro i Calonge creen una platja per a gossos

L'espai comptarà també amb una guingueta amb serveis específics per als animals de companyia

La cala Belladona, al cor de la Costa Brava, és des d’avui una platja on els banyistes podran acudir amb els seus animals de companyia. L’espai, comptarà a més amb una guingueta amb serveis específics per a les mascotes com una dutxa, una font o un espai de jocs.

Els municipis de Calonge i Sant Antoni i Platja d’Aro, que comparteixen la cala, d’uns 110 metres de longitud i 25 d’amplada, permetran a tots els usuaris amb mascota gaudir d’aquest espai.

Es tracta, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Platja d’Aro, Maurici Jiménez, d'»una necessitat» expressada no només pels habitants d’aquests dos municipis de la Costa Brava, que no comptaven al seu litoral amb cap espai apte per a mascotes, sinó també dels turistes que visiten aquesta zona del Baix Empordà.

En la mateixa línia s’ha pronunciat el vicealcalde de Calonge i Sant Antoni, Arturo Prades, que assenyala que fins i tot el sector privat, com ara hotels o negocis de restauració, havien demanat un espai d’aquest tipus. L’hotel més proper a la platja és pet friendly, l’ocupació mitjana del qual tot l’any ronda el 80%.

A diferència d’altres municipis que decideixen habilitar només una part de la platja perquè les mascotes es puguin banyar o jugar a la sorra, en aquest cas els dos municipis han optat per destinar-ne la seva totalitat. Un espai allunyat del trànsit.

Fins ara, les platges més properes aptes per a mascotes eren a Sant Feliu de Guíxols ia Palamós. «Aquí és on derivàvem als turistes que ens preguntaven a l’Oficina de Turisme; que a partir d’ara en podran gaudir amb la mascota del nostre territori», explica la regidora de Turisme de Platja d’Aro, Jenny Xufré.




https://ancora.cat/2023/04/05/platja-daro-y-calonge-crean-una-playa-para-perros/

Artícles relacionats

Últimes notícies