lunes, septiembre 30, 2024

Club Petanca Vilartagues

Vicepresident:  Sr. FELIX VARGAS

  • OBJECTIUS
    El club es va crear el 1988 amb l’objectiu de jugar federadament a la petanca sense limitació d’edats, havent arribat a ser considerat un dels millors clubs de petanca de tota la província, i per molts, el club amb les millors instal·lacions.
  • QUANTITAT D’ASSOCIATS

Ara mateix som una cinquantena de socis, tot i que en certs moments hem arribat a la seixantena. S’ha de dir però, que la tendència torna a ser ascendent en aquest aspecte pel qual des d’aquí animem a tothom que es vulgui apuntar que ho faci.

  • COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?

Durant uns mesos no vàrem poder jugar ni practicar el nostre esport. Quan es va flexibilitzar la normativa, ho vàrem haver de fer amb mascaretes, però sempre respectant i seguint les normes que es varen imposar.

  • HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?

No, ajudes cap. Però s’ha de dir que les instal·lacions son municipals, per tant és l’Ajuntament qui es fa càrrec de totes les despeses. Abans ens donaven una subvenció, però ara només ho fan amb el material. Per exemple, si necessitem grava per condicionar les pistes, ens porten el material i nosaltres mateixos ens ho fem. Es a dir, que la ma d’obra la posem nosaltres.

  • QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?

A data d’avui, cada cop que hem demanat alguna cosa a l’Ajuntament se’ns ha donat. Però necessitat concreta podríem dir que la única cosa que ens faria falta una persona que fes una mica de neteja al menys un o dos cops a la setmana, el local social, els banys, etc. Per la resta ens considerem totalment coberts. 

  • ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?

Probablement si tinguéssim algú que ens fes d’espónsor seria una bona ajuda. Seria maco poder competir amb uniforme. Ho hem intentat amb alguna empresa però de moment no hem aconseguit ningú. 

https://ancora.cat/2022/08/08/club-petanca-vilartagues/

Artícles relacionats

Últimes notícies