lunes, septiembre 30, 2024

Sant Feliu de Guíxols tramita 408 sol·licituds d’ajuts al lloguer d’habitatge

Aquest any s’han tramitat 408 sol·licituds d’ajudes de lloguer a L’Oficina Local d’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols. 247 d’aquestes peticions estan sent resoltes a través del Ministeri. Hi ha hagut 104 persones que han demanat el bo jove, aquest, va destinat als menors de trenta-sis anys. D’altra banda, hi ha hagut 57 demandes d’ajuda de gent gran, les quals ja han estat tramitades. Respecte a l’any passat, el nombre de persones grans que han rebut les ajudes ha crescut un 14%, en bona part gràcies a la campanya de comunicació que es va fer des de l’Ajuntament.

Laura Serrano, regidora de Drets Socials de Sant Feliu de Guíxols, destaca que es tracta d’un suport per a famílies que realment ho necessiten, és a dir, que està destinada a la ciutadania més vulnerable.

L’ajuda del Ministeri d’aquest any incloïa la cessió d’un habitatge o, com a novetat, d’una habitació. Només hi podien optar les persones més grans de trenta-sis anys, ja que els menors d’aquesta edat haurien d’haver sol·licitat el bo jove.

https://ancora.cat/2022/07/20/sant-feliu-de-guixols-tramita-408-sollicituds-dajuts-al-lloguer-dhabitatge/

Artícles relacionats

Últimes notícies