sábado, septiembre 28, 2024

Els Mossos d’Esquadra detenen un home i desmantellen una plantació de marihuana en una casa de Santa Cristina d’Aro

Van intervenir 574 plantes de marihuana i 1.030 grams de cabdells preparats per a la venda

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir el dia 15 de març un home, de 33 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A finals de gener els mossos van tenir coneixement de l’existència d’una possible plantació de marihuana en un domicili, ubicat a la urbanització Vall repòs de Santa Cristina d’Aro.

Paral·lelament, l’empresa subministradora d’electricitat va comunicar la manipulació de la instal·lació del comptador i d’un consum elèctric molt elevat a la casa.

Els agents van iniciar la investigació per confirmar les sospites i van constatar que dins la casa s’hi cultivaven plantes de marihuana.

Després de diversos dispositius de vigilància i seguiment, el passat dia 15 els mossos van fer una entrada i perquisició al domicili investigat. Durant l’escorcoll van localitzar 574 plantes de marihuana. A més van comissar 1.030 grams de cabdells preparats per a la venda al detall i aparells per facilitar el cultiu com làmpades, transformadors, aparells d’aire condicionat, mampares, bàscules i filtres.

Durant l’actuació policial també van detenir el responsable de la plantació, que es trobava a l’habitatge.

El detingut, amb antecedents, van passar el mateix a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

https://ancora.cat/2022/03/16/els-mossos-desquadra-detenen-un-home-i-desmantellen-una-plantacio-de-marihuana-en-una-casa-de-santa-cristina-daro/

Artícles relacionats

Últimes notícies