sábado, septiembre 28, 2024

Agenda activitats març 2022 Biblioteca Octavi Viader

Cada dimecres

CONVERSA EN ANGLÈS. 11.30 a 12.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada dijous

CONVERSA EN ITALIÀ. De 19 a 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Cada divendres

CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

Durant tot el mes de març

EXPOSICIÓ: Treballem la igualtat. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, els centres d’ensenyament de la ciutat presenten els treballs de l’alumnat fruit de les reflexions entorn la igualtat en el món laboral. Durant tot el mes de març, al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 4 de març
CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA:
“Plaça dels herois”, de Thomas Bernhard. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 15 de març
CINE-FILO: “
El club de la lucha”. Projecció de la pel·lícula i posterior diàleg amb Eduard Palomer Roca, psicòleg clínic i coordinador del SRC de la Selva Marítima, i Núria Bota Mas, educadora social del SRC de la Selva Marítima. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 19 de març
CLUB DE LECTURA FEMINISTA: “L’anguila
”,de Paula Bonet, amb la presència de l’autora i artista plàstica valenciana, que debuta amb aquesta novel·la en bona part autobiogràfica, marcada pels abusos, avortaments i una violació. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 19 de març
HORA DEL CONTE: “Pintores”
, amb Cristina Noguer. A través d’històries, contes, música, jocs i art es posa en relleu el paper de la dona a la història de la pintura, destacant les seves obres i fent un recorregut pel temps de la mà de cinc grans artistes. Inscripció prèvia: https://forms.gle/4m7QreT5ELm8ao2Q6; biblioteca@guixols.cat o 972 324057. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 23 de març
XERRADA: “Feng Shui: què és? Per a què serveix? Àmbits d’aplicació”
. A càrrec d’Anna M. Andrés. A les 17.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 30 de març
CLUB DE LECTURA LLEGIR EL TEATRE: “El mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai
”. Direcció Xavier Bobés i Alberto Conejero. Història d’una promesa que un mestre va fer un dia d’hivern de l’any 1936 als seus alumnes i que no va poder complir: els va prometre el mar. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

https://ancora.cat/2022/02/15/agenda-activitats-marc-2022-biblioteca-octavi-viader/

Artícles relacionats

Últimes notícies