sábado, septiembre 28, 2024

La propera setmana presentem dos actes a la Casa Irla

El primer el divendres dia 4 de febrer a les 19 h amb la presentació del llibre «On és Saorsa» de la Joana MallolMestre. L’acompanyarà a l’acte Àngela Ribas professora a l’Institut Sant Elm.
Divendres 4 de febrer a les 19 hOn és SaorsaJoana Mallol MestrePresenta Àngela Ribas

Presentem el poemari On és Saorsa, de Joana Mallol Mestre, guanyador del Premi Miquel Bauçà 2021, organitzat per l’Ajuntament de Felanitx i l’editorial Adia Edicions des de Mallorca. 

El llibre, sorgit d’una estada a Escòcia, és fruit de l’experiència de l’autora i del seu testimoni a través de la poesia. 

En presenta la seva lectura, Àngela Ribas i Lacasa, poeta i autora dels llibres El Temps Innoble (Premi Betúlia de Poesia 2002 de Badalona), El Somriure de l’aigua (Sant Feliu de Guíxols, 2012) i El Bram dels dies (Premi Benet Ribas de Poesia 2017, dins els LIII Premis Recvll de Blanes). Amb ella parlem de poesia, d’escriptura i de lectura. 

El paisatge aquós i el llenguatge poètic ens porten a un diàleg entre els versos d’On és Saorsa El Somriure de l’aigua, per fer viure la poesia en una lectura a dues veus. Parlem a través dels elements, no només l’aigua, també l’aire, el foc i la terra, per submergir-nos en un món desconegut, però que s’ha fet poema i realitat. 

El segon llibre que presentem és el dissabte dia 5 de febrer a les 19 h i porta per títol «Lawfare. L’estrategia dela repressió contra l’independentisme català» de Damià del Clot.

DISSABTE 5 DE FEBRER A LES 19 hLawfare. L’estratègia de repressió contra l’independentisme catalàDamià del Clot
«En aquest llibre que teniu a les mans, Damià del Clot fa una fotografia panoràmica precisa dels mecanismes de repressió que ha anat construint i perfeccionant l’Estat durant el darrer segle, però que beuen d’una llarga tradició a bastament provada en múltiples episodis de colonització i assimilació.»

Carles Mundó Advocat. Conseller de Justícia, 2016-2017.

«Damià del Clot denuncia magistralment trames, conxorxes, confabulacions, corrupteles, intrigues, complots i conjuracions que configuren el lawfare a l’Estat espanyol. I ho fa amb rigor, honestedat i humilitat.»

Jordi Matas Catedràtic de Ciència Política. Universitat de Barcelona.

*Es mantindran totes les mesures sanitàries Covid-19.

ENS VEIEM A CASA IRLA!! ????????????

https://ancora.cat/2022/01/27/la-propera-setmana-presentem-dos-actes-a-la-casa-irla/

Artícles relacionats

Últimes notícies