jueves, septiembre 26, 2024

Nova junta gestora al Casal de la Gent Gran Tueda


• OBJECTIUS
Com a qualsevol casal de gent gran, l’objectiu és realitzar activitats d’esbarjo per a la gent gran. A més, un altre objectiu és que la gent es trobi i d’aquesta manera mitigar la solitud.


• QUANTITAT D’ASSOCIATS
Actualment estem rondant els 1.300, tot i que estem oberts a persones de qualsevol edat. Pagant la seva quota d’associat, tothom és benvingut


• COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?
Evidentment, ens ha afectat com a tothom. Tota la gent gran que acostumava a venir no ho ha fet perquè no hem pogut fer pràcticament cap mena d’activitat, i és clar, a la gent gran això els ha afectat molt. Ara estem a l’espera de poder reprendre totes aquestes activitats, que òbviament dependrà dels permisos corresponents de l’Ajuntament i principalment del Procicat.


• HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?
Ajudes per la Covid-19 creiem que cap. Fa només 2 mesos que hem entrat a la junta i de moment, almenys, no hem tingut cap avís de res.
Ara mateix subsistim gràcies a les quotes dels socis i a les subvencions de l’Ajuntament. La majoria de coses que fem intentem que siguin a cost zero perquè no repercuteixi a l’economia dels associats.


• QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?
Necessitats hi ha, com és normal. Principalment d’espai. Fem classes de diferents matèries, ioga, etc. Estem a l’espera que l’Ajuntament ens avisi de quan canvia de lloc el departament d’Assistència Social. El dia que el lloc que aquest departament ocupa el puguem fer servir nosaltres, potser aquesta mancança d’espai s’acabarà. Per motius de la Covid, tots els baixos de l’edifici han estat destinats a pal·liar els efectes de la pandèmia en la gent, i això ens ha tret espai encara que sigui passatgerament. Per exemple, les classes de ioga s’han hagut de traslladar al pavelló Carles Nadal, a l’altre extrem de la ciutat. Clar, aquesta llunyania ha fet perdre usuaris: el lloc està situat en una pujada pronunciada, i tot i que el bus municipal arriba fins a prop, molta gent gran veu difícil la pujada i ja perd les ganes d’anar-hi. En canvi, també s’ha de dir que al pavelló tenen molt més espai, i la gent que hi va està contentíssima, més pot ser que quan ho feien aquí. Aquestes classes són els dilluns i dijous.


• ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?
Volem insistir que tot i que el Casal està pensat per gent gran, tothom hi té cabuda. Simplement siguent soci, es té dret a totes les activitats gratuïtes que aquest Casal ofereix i organitza, i la quota simplement és de 10 € anuals.
D’altra banda, cal dir que estem intentant incorporar algú mes com a vocal per la Junta, ja que la col·laboració sempre és benvinguda

https://ancora.cat/2021/11/03/nova-junta-gestora-al-casal-de-la-gent-gran-tueda/

Artícles relacionats

Últimes notícies