miércoles, septiembre 25, 2024

Sant Feliu de Guíxols acull la Jornada d’Empresa i Ocupació

L’emprenedoria, crear la teva pròpia empresa i estar al dia de les tendències de màrqueting i estratègies d’ajuda als diferents sectors professionals. Són les temàtiques a què està dedicada la Jornada d’Empresa i Ocupació que han organitzat des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Dos dies en els quals s’han organitzat diferents tallers i ponències a càrrec d’experts i referents dins el sector empresarial.

Una de les cites destacades d’aquestes jornades serà la ponència que es farà aquest dijous al Teatre Narcís Masferrer, a càrrec de Josep Coll, fundador de Red Points i CEO de Repscan, que oferirà unes píndoles motivacionals explicades a través del rock&roll i que tancarà aquestes jornades.

Les jornades són gratuïtes i van dirigides tant a emprenedors en actiu com a persones a l’atur que vulguin adquirir estratègies per fer un pas endavant en l’àmbit professional, però també als joves, per animar-los a crear la seva pròpia empresa quan tinguin edat d’introduir-se al món laboral.

La intenció és que aquestes jornades siguin una cita anual al municipì. Aquestes tenen el suport de l’Ajuntament, de la Diputació de GironaCatalunya Emprèn, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

https://ancora.cat/2021/09/29/sant-feliu-de-guixols-acull-la-jornada-dempresa-i-ocupacio/

Artícles relacionats

Últimes notícies