sábado, septiembre 21, 2024

El Cicle Gaudí de cinema català projectarà els seus films a la Sala Abat Panyelles del Monestir, a partir del gener

A partir del gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català, passarà a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Fins ara, tenien lloc al Casino dels Nois.

Aquest nou emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí.

La sala disposa de prop de 90 localitats, tot i que mentre durin les restriccions sanitàries de la Covid no es podran utilitzar totes. El seu aforament s’anirà adaptant a les normatives sanitàries establertes en cada tram.

Aquest espai, a més de poder-hi accedir amb ascensor, cosa que facilita el seu accés a les persones amb mobilitat reduïda, compta amb calefacció, butaques, una bona sonoritat, entre altres facilitats. Amb aquest nou emplaçament es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

La primera projecció en aquest nou emplaçament serà el divendres 15 de gener a les 8 del vespre amb el film ‘Uno para todos’, protagonitzat per David Verdaguer, Patricia López Arnaiz, Clara Segura, Ana Labordeta, Néstor Romero i Vega Vallés, amb direcció de David Ilundain.

https://ancora.cat/2020/12/30/el-cicle-gaudi-de-cinema-catala-projectara-els-seus-films-a-la-sala-abat-panyelles-del-monestir-a-partir-del-gener/

Artícles relacionats

Últimes notícies