sábado, septiembre 21, 2024

Alumnes de centres i espais educatius de Sant Feliu envien vídeos per felicitar les festes als usuaris de les residències

Des del Pla Local d’Inclusió i el Pla Educatiu d’Entorn s’ha posat en marxa una iniciativa consistent en enviar vídeos desitjant bones festes a les persones usuàries de les residències de gent gran de Sant Feliu.

Degut a la situació pandèmica, han mantingut un contacte estret amb la Fundació Guíxols Surís, amb la intenció d’adequar i mantenir vius els espais de relació intergeneracional que els centres escolars tenen amb les residències de gent gran. D’aquest contacte n’han sorgit iniciatives com ara la d’enviar cartes a les residències de la ciutat.

En aquesta línia, des de les residències els han fet arribar una invitació perquè des dels centres escolars i espais educatius diversos, com l’Escola d’Adults o la de música, es fessin vídeos en els quals els i les alumnes felicitessin als usuaris d’aquests espais.

Els centres participants han estat:

·Escola de Música
·PFI-PTT de Vall d’Aro-Sant Feliu de Guíxols
·CFA Escola d’Adults
·Escola l’Estació
·Escola Ardenya
·Escola Gaziel
·Escola Mossèn Baldiri Reixach
·INS Sant Feliu
·INS. Sant Elm
·Fundació Cor de Maria Sant Josep

https://ancora.cat/2020/12/28/alumnes-de-centres-i-espais-educatius-de-sant-feliu-envien-videos-per-felicitar-les-festes-als-usuaris-de-les-residencies/

Artícles relacionats

Últimes notícies