sábado, septiembre 21, 2024

Retallables del polsador de l’Encesa de Llums de Nadal, disponibles a diversos edificis municipals de Sant Feliu i també en línia

Per a seguir l’Encesa de Llums de Nadal de Sant Feliu de Guíxols d’aquest divendres, 4 de desembre de 2020, els nens i nenes que sintonitzin Televisió Costa Brava des de casa han de tenir el seu propi polsador. Es tracta d’un interruptor que els petits de la casa hauran hagut de muntar prèviament amb un retallable que les escoles de Sant Feliu han repartit als seus alumnes. Ara bé, si no us ha arribat la plantilla en qüestió, que sapigueu que encara sou a temps de fer-vos-en amb un exemplar.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha distribuït per diversos edificis municipals retallables per a construir l’interruptor de Nadal. Els podreu trobar als dos centres cívics (Tueda i Vilartagues), a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, a l’Oficina de Turisme (baixos del Monestir) i al Mercat Municipal. Altrament, també podeu descarregar-vos la plantilla i imprimir-la vosaltres mateixos des de casa.

Sapigueu que al retallable no només hi trobareu la base per a muntar el polsador, sinó també instruccions per a cuinar una bona tassa de xocolata calenta, com la que tradicionalment es repartia al final de l’Encesa de Llums de Nadal.

Recordeu: aquest divendres, 4 de desembre, l’Encesa de Llums de Nadal dels carrers de Sant Feliu de Guíxols s’haurà de seguir des de casa. Sintonitzeu a partir de les 19:20 hores del vespre el canal Televisió Costa Brava als vostres televisors, o si ho preferiu podeu seguir l’emissió per streaming.

CF67A44D-7B1F-48A5-AAE9-C6289247A554-1024×683

Artícles relacionats

Últimes notícies