sábado, septiembre 21, 2024

Nova convocatòria de les subvencions de l’Ajuntament a les empreses de Sant Feliu que han patit les conseqüències de la Covid-19

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha publicat una segona convocatòria de subvencions destinades a les empreses locals que han estat perjudicades per la crisi de la Covid-19 i que van haver de tancar durant la declaració de l’Estat d’Alarma.

Aquestes ajudes, que es poden sol·licitar fins l’11 de desembre de 2020, formen part del Pla de Contingència que l’Ajuntament va aprovar per als negocis de la ciutat que van veure afectada la seva economia per la pandèmia.

Es seu objectiu és la concessió d’una ajuda d’emergènciade caràcter puntual, en règim de concurrència competitiva, amb la finalitat de donar suport a aquelles empreses que s’han vist obligades a tancar temporalment o que han sofert una davallada dels ingressos per vendes respecte al mateix període de l’any anterior.

Hi ha dues grans línies de subvenció:

Línia 1: Permet ajudar en l’afectació que va provocar la pandèmia de la Covid-19 (despeses corrents de l’activitat). En la tramitació es demanen un seguit d’indicadors, comprovants i dades. Qui ho sol·liciti pot rebre un màxim de 1.000 euros i s’ha de tenir en compte que serà, com a màxim, del 50% de la despesa subvencionable.

Línia 2: Ajuts econòmics de suport a empreses i autònoms per a l’adaptació a les noves mesures d’higiene i de mesures preventives de la Covid-19 (mesures de prevenció i higiene per evitar el contagi i la propagació del virus). Les empreses que ho sol·licitin poden rebre com a màxim 300 euros i es podrà cobrir el 100% del cost de l’actuació.

La novetat respecte a les bases de l’anterior convocatòria és que en poden ser beneficiàries totes les empreses que tinguin activitat econòmica al nostre municipiencara que tinguin el seu domicili fiscal fora de Sant Feliu de Guíxols.

Cal recordar que només hi poden accedir les empreses que no hagin rebut aquesta subvenció en la primera convocatòria.  

Tota la informació, bases, condicions, i explicacions de tramitació la trobareu fent clic aquí.

El proper dissabte dia 27 de novembre a les 19 h es celebra a la Casa Irla el festival HÍBRIDA.

Artícles relacionats

Últimes notícies