sábado, septiembre 21, 2024

L’Ajuntament s’adhereix al Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica de la Diputació

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha adherit al Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica de la Diputació de Girona.

L’objectiu del pla és treballar la problemàtica de la despesa energètica i econòmica de les llars, com també empoderar les persones en la matèria, disminuint l’esforç econòmic i fent formació en el concepte de factures, afavorint el consum sostenible i també disminuint la despesa energètica i les emissions de CO2 a l’atmosfera en relació amb l’energia necessària per mantenir un habitatge a la temperatura de confort adient.

La regidora d’Acció Social de l’Ajuntament, Laura Serrano, explica que “hem fet auditories que han beneficiat 45 famílies en situació de vulnerabilitat i que han permès identificar necessitats d’intervenció més àmplia per millorar l’eficàcia energètica”. A més, s’han lliurat 26 aparells electrodomèstics amb els quals es tracta de millorar el consum energètic i de confort en aquestes llars.

A banda d’això, “ens ha permès fer un reconeixement més detallat de les mancances de cada família envers les seves problemàtiques energètiques, ja siguin la manca del bo social o possibles irregularitats en els subministrament”, ha conclòs la regidora.

El programa consta de diversos eixos, com els de Salut, Ciutadania i Educació. El d’Educació ja s’ha iniciat i els demés ho faran properament. L’adhesió de l’Ajuntament a aquest pla és sense cap cost per les arques municipals.

Ajuntament i empresariat de Castell-Platja d’Aro amb el 1r Concurs d’Emprenedoria de l’IES Sant Feliu de Guíxols

Artícles relacionats

Últimes notícies