viernes, septiembre 20, 2024

Índex de risc molt alt a la Vall d’Aro amb un empitjorament de les dades a Castell-Platja d’Aro

Segons el mapa de risc per municipi que ofereix el web de notícies de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, el risc de brots de Covid-19, segons la darrera actualització que apareix en la web aquest dijous, continua essent molt alt a Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i a Santa Cristina d’Aro.

Castell-Platja d’Aro és el municipi on el risc és més alt 637.73. A Sant Feliu se situa en 311.12 mentre que a Santa Cristina està en 349.96.

Segons les darreres dades, a Castell-Platja d’Aro torna a créixer l’epidèmia perquè se situa per sobre de l’1 (concretament a 1,26).

Divendres passat, 13 de novembre, l’índex de risc a Castell-Platja d’Aro se situava en 404,38 (65 punts menys que feia 10 dies). I la taxa de reproducció, ara fa una setmana, era de 0,78 (9 punts per sota).

Tal com expliquen a la plataforma informativa, el risc de brot segueix el sistema de càlcul que utilitza el grup de Recerca BIOCOM-SC de la Universitat Politècnica de Catalunya a partir de les dades del portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya.

L’escala de mesurament de l’índex de risc es divideix en cinc trams: molt baix (0-30), baix (31-70), mitjà (71-100), alt (101-200) i molt alt (+200).

Els càlculs exclouen els tres últims dies perquè, segons expliquen en la web, contenen dades que s’actualitzen a mesura que avança el temps i sovint distorsionen la visió global.

Grups escolars en quarantena

Segons dades d’aquest dimecres, també hi ha 4 grups escolars en quarantena a casa nostra. Un grup a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro i un grup a l’IES Ridaura de Castell d’Aro. A Sant Feliu de Guíxols hi ha 1 grup confinat a l’Escola Cor de Maria-Sant Josep i 1 grup confinat a l’IES Sant Elm. A Santa Cristina d’Aro no hi ha cap grup escolar afectat.

En total hi ha un centenar d’alumnes confinats (46 a Castell-Platja d’Aro i 45 a Sant Feliu) i 3 docents (2 a Castell-Platja d’Aro i 1 a Sant Feliu).

PROCÈS PARTICIPATIU CIUTADÀ PER ESCOLLIR ELS NOMS DEL NOU EQUIPAMENT SOCIOCULTURAL

Artícles relacionats

Últimes notícies