viernes, septiembre 20, 2024

Guíxols Gaudeix Nadal: aconsegueix vals per gastar en comerços i serveis de Sant Feliu aquestes festes

Després del gran èxit de la campanya Guíxols Gaudeix que es va engegar a Sant Feliu de Guíxols el passat estiu, el consistori guixolenc, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Guíxols Comerç i Turisme, reactiva la iniciativa el 27 de novembre de 2020. En aquesta ocasió, ho fa sota el nom de Guíxols Gaudeix Nadal, si bé s’enfoca a potenciar les compres en establiments del municipi per a la propera campanya de Nadal i Reis.

La proposta es presenta amb la idea de convidar el consumidor a realitzar compres en diferents establiments i serveis de Sant Feliu de Guíxols, omplir una butlleta amb 10 tiquets de compra d’aquests comerços i, un cop completada, bescanviar-la per vals econòmics. D’entre tots els participants, a més, se celebrarà un sorteig amb premis valorats en fins a 3.500€ en vals per comprar a la ciutat.

El funcionament és molt senzill:

► Cada negoci posarà a disposició dels clients una butlleta de participació amb 10 caselles que us segellaran un cop feu compres o consums per un import mínim de 15€.

► Un cop tingueu plena tota la butlleta amb 10 segells de 10 establiments diferents, l’haureu de lliurar a l’Oficina de Turisme, on se us entregarà, automàticament, un val de 10€ per a gastar en els establiments i serveis col·laboradors.

► Aquestes mateixes butlletes, a més, entraran en un sorteig final de tres premis:

  • 1r premi: Val de 2.000€ per a gastar en el comerç i serveis locals.
  • 2n premi: Val de 1.000€ per a gastar en el comerç i serveis locals.
  • 3r premi: Val de 500€ per a gastar en el comerç i serveis locals.
anunci butlleti 210x297 guixols gaudeix nadal 01
page-0001

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat –i també a càrrec de l’Àrea de Turisme-, Núria Cucharero, comenta que «davant de l’èxit obtingut del Guíxols Gaudeix d’estiu, tant per part de la ciutadania com per part dels negocis i serveis participants, hem decidit repetir-la durant l’època comercial de Nadal». En aquest sentit, l’edil sosté que la voluntat de la campanya és «intentar que totes les compres nadalenques es quedin a la ciutat«. «Posem en circuit un total de 22.000€ en format de vals», afegeix la mateixa Cucharero.

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació de Comerciants Guíxols Comerç i Turisme, Alexia Sánchez, explica que «tot aquest tipus de campanyes tenen un grau d’acceptació molt alt entre els comerços de Sant Feliu». «Pensem en positiu: és ara quan hem de fer la feina», diu Sánchez, que conclou que «al cap i a la fi és això el que ens manté vius a la població: gaudir de la gent i que la gent gaudeixi dels nostres establiments i serveis«.

La campanya s’allargarà fins al 6 de gener de 2021, i el sorteig final es farà l’11 de gener.

Entrevista Frutas y Verduras Donaire

Artícles relacionats

Últimes notícies