viernes, septiembre 20, 2024

II Jornada de Recerca Etnològica de la Costa Brava, coorganitzada pel Museu d’Història de Sant Feliu

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols organitza la II Jornada de Recerca Etnològica de la Costa Brava. La iniciativa, coordinada amb el Museu de la Pesca de Palamós i el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, tindrà lloc dissabte, 14 de novembre, a través d’Internet. En concret, es podrà seguir en streaming pel canal de YouTube del Museu de la Pesca.

La trobada posarà en comú i donarà visibilitat a diversos projectes de recerca vinculats a l’etnologia en l’àmbit de la Costa Brava. La voluntat és crear una xarxa de persones i institucions que doni a conèixer la investigació que s’està fent a la demarcació, dins i fora de la disciplina acadèmica.

La II Jornada de Recerca Etnològica de la Costa Brava s’engloba dins del cicle Cultura Viva, una proposta que impulsa l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial. L’objectiu global de la iniciativa és comunicar els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics fetes a Catalunya.

La programació arrencarà a partir de les 11:00 hores del matí i estarà dirigida per Miquel Martí, director del Museu de la Pesca. Un dels ponents serà el ganxó Jaume Garcia, l’autor del projecte Històries dels anys seixanta i que recull una seixantena d’històries personals sobre locals d’oci de Sant Feliu de Guíxols. La dissertació de Garcia està organitzada pel Museu d’Història de la població guixolenca.

“UN VIATGE EN EL TEMPS” A CASTELL D’ARO DISSABTE 21 D’AGOST AMB DIVERSES ACTIVITATS ALTERNATIVES AL MERCAT MEDIEVAL POSPOSAT FINS A L’ESTIU DE 2022

Artícles relacionats

Últimes notícies