viernes, septiembre 20, 2024

Posiciona digitalment la teva empresa

Els mercats han canviat per adaptar-se a les noves pautes de consum digital, i han aparegut múltiples oportunitats per a aquelles marques que saben seguir millor el ritme d’aquest canvi de les regles del joc. Dissenya un pla de màrqueting aprofitant, en especial els recursos dels social media.

El Programa TICCámaras té com a objectiu la transformació digital de les pimes, ajudant-les a integrar eines competitives digitals claus en la seva estratègia i a maximitzar les oportunitats que la digitalització els ofereix per reactivar la seva activitat, millorant la seva productivitat i competitivitat com a mesura per fer front a l’impacte econòmic de la Covid-19. Que les empreses descobreixin noves formes per aportar valor als seus clients mitjançant l’ús de les TIC, creant així un avantatge competitiu sostenible en el temps.

El programa Xpande Digital té com a objectiu ser més visible a la xarxa i incrementar el nombre de contactes que arribin mitjançant internet amb mesures com millorar el posicionament del web als cercadors internacionals, decidir quines xarxes socials cal utilitzar i controlar la rendibilitat de la inversió a internet.

Necessites introduir la teva empresa al món digital? Vols implantar les solucions TIC que millorin la competitivitat i productivitat de la teva empresa? Necessites un pla de posicionament digital per a mercats exteriors? T’ajudem a posicionar digitalment la teva empresa per a competir en els mercats internacionals. Elaborem un pla d’acció de màrqueting digital personalitzat considerant els teus clients, producte, servei i país. I et facilitem un pressupost d’ajudes perquè desenvolupis el pla dissenyat. En aquesta convocatòria extraordinària el programa se centrarà en oferir ajudes econòmiques per a la execució dels plans de Màrqueting Internacional.

Les accions han d’estar finalitzades i pagades el 20 de gener de 2021.

Adreçat a: Pimes i autònoms amb seu a la demarcació de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols.

Import subvencionable: 100% de l’import elegible de la subvenció, fins a un màxim de 4.000€ pel programa Xpande Digital i, fins a un màxim de 7.000€, pel programa TICCámaras.(*)

Accions subvencionables: Consulteu l’Annex IV Guia Empresa – Despeses elegibles i Justificació. XPande

Consulteu l’Annex IV Guia Empresa – Despeses elegibles i Justificació. TicCamaras

Sol·licituds: Termini del 10 al 16 de novembre de 2020, mitjançant la SEU ELECTRÒNICA de la Cambra.

(*)Si el pressupost disponible no és suficient per atendre totes les solicituds rebudes, es realitzarà un sorteig públic per designar els beneficiaris dels ajuts.

Contacteu amb La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols · Passeig del Mar, 40 · Tel: 972 32 08 84 · info@cambrastfeliu.com

La ciclista ganxona Lucia García subcampiona d’Espanya júnior

Artícles relacionats

Últimes notícies