viernes, septiembre 20, 2024

Mesures per a accedir al cementiri de Sant Feliu la diada de Tots Sants

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha volgut recordar que les visites al cementiri per Tots Sants estaran permeses sota restriccions per a evitar la propagació de la COVID-19. Les mesures que ha implementat el municipi per a l’1 de novembre d’enguany s’han complementat amb la normativa emesa recentment per la Generalitat de Catalunya.

D’entrada heu de saber que la tradicional missa de difunts celebrada en aquestes dates a la capella del cementiri es trasllada a la parròquia del Monestir per motius de seguretat. Serà el dilluns, 2 de novembre, a partir de les 10:00 hores del matí.

Pel que fa al conjunt de restriccions específiques per a accedir al recinte funerari al llarg del cap de setmana i visitar les sepultures, queden resumides en els següents punts:

  • Visites de màxim dues persones per difunt. L’aforament del cementiri serà limitat i estarà controlat de manera que només podran accedir al recinte simultàniament dues persones per sepultura.
  • Mascareta obligatòria. L’ús de mascareta pròpia serà necessari en tot moment.
  • Desinfecció de mans en entrar i sortir del recinte. Es demana als visitants portar gel hidroalcohòlic de casa, cadascú el seu, per així esvair qualsevol possibilitat d’aglomeració als dispensadors de gel de l’entrada del cementiri.
  • Distància interpersonal de dos metres. El distanciament físic serà obligatori en tot moment. És per això que es demana explícitament no formar grups amb altres visitants i no entretenir-se a l’hora de netejar i arreglar el nínxol.
  • Restricció de l’accés als lavabos i a la capella del cementiri. La capella del recinte estarà tancada i tampoc no es permetrà l’entrada ni l’ús dels lavabos.

PRESENTACIÓ PRIMERA EDICIÓ FESTIVAL PETIT PARADÍS, TOSSA DE MAR

Artícles relacionats

Últimes notícies