viernes, septiembre 20, 2024

Tres restaurants de Sant Feliu continuen oferint la seva Ganxotapa tot i l’ajornament de la campanya de tardor

Tres establiments de restauració de Sant Feliu de Guíxols segueixen apostant per oferir la seva proposta del Ganxotapes malgrat que la iniciativa ha quedat posposada. Els restaurants en qüestió, que tenen servei de recollida al local i alguns també a domicili, són el Guíxols Kebab Pizzeria, el Metronon i El Dau de Can Miquel.

La ja consolidada campanya del Ganxotapes, ara en la seva edició de tardor, s’havia de dur a terme entre el 9 d’octubre i el 8 de novembre, però forçosament el consistori va decidir el seu ajornament en imposar-se el tancament de bars i restaurants arreu de Catalunya. Tanmateix, els tres establiments ja mencionats han optat per continuar oferint la seva ració gastronòmica particular.

En el cas del Metronon, la Ganxotapa escollida és una cresta criolla de vedella amb el seu consomé. El restaurant permet l’opció de passar-la a recollir al local.

Pel que fa al Guíxols Kebab Pizzeria, la ració participant es titula Sukhwinder Kaur i ofereixen la possibilitat d’entrega tant al mateix local com a domicili.

Finalment, El Dau de Can Miquel, també amb opció de recollida in situ o entrega a domicili, continua posant a disposició dels comensals el menú de Ganxotapes per a dues persones. Inclou un ampli ventall de racions tan exquisides com crema de carabassa trufada o tàrtar de vedella amb moll de l’os a la brasa.

A266D30C-404D-42EA-9D54-FFD880DBA7F7

Artícles relacionats

Últimes notícies