viernes, septiembre 20, 2024

El CAP de Sant Feliu informa que aquest dijous 22 i divendres 23 d’octubre, només es vacunarà per la grip a ciutadans amb cita prèvia

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Sant Feliu de Guíxols, qui s’encarrega de la campanya de vacunació de la grip al Pavelló Municipal de La Corxera, informa que davant l’èxit de convocatòria, per motius d’organització i per garantir que les persones que tenen cita assignada puguin ser ateses, avui dijous 22 i demà divendres 23 d’octubre, només s’atendrà les persones que ja tenen cita prèvia.

La resta de persones interessades, tinguin o no cita prèvia, poden anar-hi a partir de la setmana vinent.

Les vacunacions de la propera setmana seran els dies 27, 29 i 30 d’octubre, també al Pavelló de La Corxera.

Els horaris per tots els dies són de 9 del matí a 4 de la tarda, excepte el dia 27 d’octubre, que serà de 9 del matí a 7 de la tarda.

La directora del CAP de Sant Feliu, Loreley Vadillo, explica que el Departament de Salut va demanar acordar espais externs als CAP “per poder adreçar a la població a vacunar-se de la grip fora de l’ambulatori, intentant d’aquesta manera protegir la població i evitar el col.lapse de gent”.

La directora comenta que la vacunació d’ahir dimecres “ha estat tot un èxit, han vingut moltes persones i estem molt contents”, afirmant que els usuaris també s’han mostrat satisfets.

És per aquesta gran afluència que “hem decidit que avui i demà vindrien les persones amb cita prèvia, per assegurar que no es queden sense vacuna, i a partir de la setmana que ve, a partir de dimarts, tothom qui vulgui vacunar-se s’hi podrà adreçar, amb o sense cita prèvia”.

1000_CARTELL_TDR

Artícles relacionats

Últimes notícies