jueves, septiembre 19, 2024

Arranquen els ‘Tallers de Tardor 2020’ de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols

L’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols ha engegat, a partir d’aquest dilluns 19 d’octubre, els tallers de Tardor 2020. ‘Uns tallers dirigits als públics de totes les edats, amb l’objectiu de fer créixer l’esperit musical de tothom qui en tingui ganes’, explica el director del centre, Luís González.

Els tallers que s’ofereixen són:

– Tallers de guitarra amb acords (dimecres de 18:30h a 19:15h o dijous 15:45h a 16:30h); 8 sessions de 45 minuts. 6 places.

Taller per acompanyar-te cançons amb acords senzills i pràctics

– Taller de música per a nadons (dimarts de 16:30h a 17:15h); 8 sessions de 45 minuts. 8 places Taller de veu I/ iniciació (dilluns de 21h a 22h); 6 sessions de 60 minuts.8 places.

Taller on descobrir la pròpia veu treballant la respiració, la col·locació i afinació.

-Taller de piano per a no pianistes (dijous de 18.45h a 19.30h); 8 sessions de 45 minuts. 4 places.

Tens curiositat per aprendre el piano i mai t’has atrevit? Vols acompanyar-te amb el piano mentre cantes? Vols aprendre nous acords, noves sonoritats o aprendre a improvisar? No et perdis aquest taller!

– Taller d’audició musical (dimecres de 20.15h a 21h); 8 sessions de 45 minuts. A partir del proper dimecres 21 d’octubre.

Enguany posem en marxa un nou taller trimestral: “taller d’audició musical”. Aquest taller l’impartirà el nostre professor de contrabaix Toni Pujol.

És un taller per a donar a conèixer diferents estils musicals i aportar coneixement sobre la música que s’ha escrit fins ara. Per a realitzar aquest taller no calen coneixements previs de música. Pensem que és una bona oportunitat per a conèixer diversitat musical amb un afegit especialitzat, presentat d’una forma amena que estem segurs serà del vostre grat.

– Taller de cant (dilluns de 21h a 22h); 8 sessions de 60 minuts.

L’objectiu és crear diferents grups de cant segons l’interès: cant tradicional, coral, inici de cant en grup, inici de cant en repertoris diferents de l’habitual. Seran sessions col·lectives on compartir interessos musicals afins amb l’assessorament d’un professor.

El preu per a cada taller és de 59€.

La Policia Local deté sis lladres que es dedicaven a robar a pisos i apartaments en tan sols una setmana

Artícles relacionats

Últimes notícies