jueves, septiembre 19, 2024

Els centres cívics de Tueda i Vilartagues suspenen les seves activitats presencials per la nova normativa de la Generalitat

Les noves restriccions també obliguen supermercats 24h i botigues annexes a benzineres a tancar entre les 22h i les 7h

La Generalitat de Catalunya ha publicat, la matinada de dimarts 20 d’octubre de 2020, noves restriccions per a la contenció de la propagació de la COVID-19. La normativa, ja publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i, per tant, en vigor, obliga els casals i centres cívics de tot el principat a cancel·lar les seves activitats presencials. En el cas de Sant Feliu de Guíxols, això afecta directament als centres cívics de Tueda i Vilartagues, que de cara al públic només romandran oberts per a les consultes dels seus socis en horari de matins. Consultes, això sí, que s’atendran únicament amb cita prèvia, que es pot demanar a través de la web ciutada.guixols.cat/citaprevia o bé trucant al 972 32 70 00.

Cal afegir, però, que d’aquesta prohibició en queden exemptes les activitats socioeducatives, de lleure educatiu i d’educació en el lleure d’infants i adolescents. També continuaran funcionant els programes de suport juvenil i les activitats d’intervenció social, com els menjadors de caràcter social.

D’altra banda, les noves limitacions també inclouen la prohibició d’obrir entre les 22h de la nit i les 7h del matí relativa als supermercats 24h i també a les botigues annexes a benzineres. A més, el Procicat ha aclarit que les àrees de servei d’autopistes i carreteres només poden fer servei per a emportar, com la resta del sector de l’hostaleria. Podran, això sí, estar obertes tota la nit.

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ OFEREIX 430 PLACES EN LES ACTIVITATS D’ESTIU DE LLEURE EDUCATIU: CASAL D’ESTIU, ESPORTIU I JOVESTIU

Artícles relacionats

Últimes notícies