jueves, septiembre 19, 2024

Aquest dissabte de 9 a 14h a la Cruïlla de la Rambla amb carrer Major de Sant Feliu de Guíxols, L’AECC-Catalunya contra el Càncer, anima a “treure pit” contra el càncer de mama

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que cada any té lloc el 19 d’octubre, l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona posa en marxa a la província de Girona la campanya “Treu pit per elles”. Aquesta campanya nacional, que s’executarà a Girona durant tot el mes d’octubre, vol fer un reconeixement a les dones que, des dels anys 70 del segle passat, van lluitar perquè s’investigués el càncer de mama i es reduís la mortalitat. A conseqüència d’aquell moviment, el càncer de mama és un dels més investigats i que més supervivència té, pròxima al 90%. “Treu pit”, pretén reprendre aquell moviment perquè ara, més que mai, es faci costat a les dones amb càncer de mama i sàpiguen que no estan soles perquè hi ha milers de persones al seu costat.

L’AECC vol que les xarxes socials siguin l’escenari on es mostri el suport social a totes aquestes dones amb un simple gest: una foto, amb la mà en el pit i el hashtag #sacapecho.

Tots els diners recaptats a través de la venda d’aquests articles solidaris aniran dirigits a fomentar la recerca en càncer de mama, així com a programes d’atenció psicològica, benestar físic i social per a pacients i familiars afectats per la malaltia. Per als qui vulguin sumar-se a la campanya “Treu pit per elles”, podran trobar els productes solidaris en el punt de venda física aquest dissabte 17 d’octubre de 9 a 14h a la Cruïlla de la Rambla amb carrer Major de Sant Feliu de Guíxols i també a la botiga en línia de l’AECC www.tienda.aecc.es entre d’altres.

Es presenta la 59 edició del Festival de Porta Ferrada

Artícles relacionats

Últimes notícies