jueves, septiembre 19, 2024

El proper dissabte dia 24 d’octubre a les 19 h a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols presentació del llibre «El judici de la meva vida» de Jordi Pina, presentarà l’acte l’advocat Jordi Vilà.

DISSABTE 24 D’OCTUBRE A LES 19 hEl judici de la meva vida

Jordi Pina Pròleg de Lluis LLach


Jordi Pina relata en primera persona la vivència del procés català des que liencomanen la defensa de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull fins que el judiciqueda vist per a sentència. Dos anys llargs d’un procés jurídic amb una fortacàrrega política, d’anades i vingudes a les presons i als tribunals, de comunicacionsrere un vidre. D’hores de treball en equip i de reflexions en soledat. D’agombolarles famílies i de donar la cara davant dels mitjans. Amb el coratge d’enfrontar-se atot un entramat ideològic que utilitza paranys i falsedats, l’advocat ens fa partícipsde la relació amb els funcionaris de presons i dels jutjats, amb els lletrats, elsmagistrats i amb els fiscals, amb els companys de la defensa i, sobretot, amb elspresos polítics i les seves famílies.
«Vaig tenir consciència plena de la potència i la mala llet de l’estat espanyol enaquest procediment. Aquí ja vaig deixar de tenir dubtes sobre el que havia cregutsempre que significava l’acció de la justícia, a la qual jo m’havia dedicat duranttrenta anys de professió, que era defensar persones, i vaig començar a plantejar-me seriosament si valia la pena formar part de tot això, i em preguntava quèestava passant perquè es torcés tant l’acció de la justícia».

A causa de l’excepcionalitat del moment que visquem degut a la Covid-19 l’aforament serà limitat a la meitat de la capacitat, s’hauran de desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada del local i serà obligatori l’ús de la mascareta.Gràcies per la comprensió.

Mostra d’escultura de gran format a cel obert de martí rom al parc dels estanys per obrir el cicle anual d’exposicions al municipi

Artícles relacionats

Últimes notícies