jueves, septiembre 19, 2024

Mascaretes Solidàries “La vida és un rock’n’roll”, el somni que ara es fa realitat de Silvana Bonete

Ens va ensenyar que “La vida és un rock’n’roll”, sota aquest lema trobem un projecte solidari molt especial, ja que col·laborar amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona va ser el somni de Silvana Bonete,  la ganxona que ens deixava el passat 19 de setembre de 2020 a l’edat de 42 anys. Ara aquesta il·lusió es fa realitat gràcies al projecte de les “mascaretes solidàries”.

Conchi Morales d’Atrezzo, juntament amb la família de la Silvana i amb la col·laboració de Vanessa Nueda han aconseguit realitzar el que ella desitjava.

Com diu en el seu post a les xarxes socials la seva amiga Conchi, “Se’n va anar massa aviat com passa tantes vegades. Era pura vitalitat, cabell arrissat i somriure inesborrable. Plorem la seva pèrdua i dolor, i creem aquestes màscares en homenatge a ella i a la seva manera rockera d’entendre la vida”.

Ara els hi toca a la família i els amics seguir endavant amb aquesta tasca. Per així recordar que ella va ser una gran lluitadora i que “podem aconseguir el nostre somni ajudant als altres”.

Cada mascareta té un preu de 12€, (4€ aniran destinats a investigació).

El producte està certificat amb totes les garanties. Equivalent a una màscara FFP2.

Talles disponibles:
Talla de 1 – 3 a 6 anys
Talla de 2 – 7 a 11 anys
Talla de 3 – 12 a 16 anys
Talla 4 – Adults.

Per a més informació: info@tuatrezzo.com
☎ 649437255

Comencen les obres d’urbanització del carrer s’Adolitx de Sant Feliu de Guíxols

Artícles relacionats

Últimes notícies