lunes, septiembre 16, 2024

Cursos gratuïts per als joves a Cassà de la Selva

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha començat el període d’inscripció per als cursos que es faran a Cassà del a Selva. Un Mosso de magatzem amb certificat de carretons i un de Recepció – Auxiliar Administratiu/va

Per tal que aquestes formacions siguin totalment gratuïtes, s’ha de complir amb aquests requisits: Que siguin joves de 16 a 29 anys que no treballen ni estudien. Inscrits a Garantia juvenil. Si hi ha algun jove que no està inscrit a garantia Juvenil, des de la Cambra de Comerç el podem ajudar a donar-lo d’alta o també ho poden fer a través de les oficines de Treball de la Generalitat (OTG) o amb un certificat digital.

L’any passat van tenir molt bona participació i acceptació per part de les empreses de la zona, per això s’ha decidit tornar a fer aquest curs de Mosso de magatzem i carnet de carretons.

La Cambra, per la seva banda, està programant altres cursos que s’impartiran en diferents municipis. Per exemple, a Sant Feliu de Guíxols està previst iniciar formacions de l’Àrea administrativa, Atenció al client amb idiomes i Mosso de magatzem amb carnet de carretons.

A Tossa de Mar es faran formacions més enfocades el sector Serveis i Turisme. Ajudant/a de jardineria/manteniment de piscines i Informador/a turístic/a.

El Període d’inscripcions a aquestes formacions és del 5 al 27 d’octubre. Els joves interessats es poden adreça a l’Àrea de Promoció – Edifici Can Trinxeria a la Plaça de la Coma de Cassà de la Selva. Telèfon 972462821 – email promocio@cassadelaselva.cat o bé enviant un email a formaciocambra@cambrastfeliu.com.

L’inici dels cursos està previst per al 2 de novembre amb una durada de 2 mesos fins a finals de desembre de 2020.

Programes de garantia juvenil

Els programes de garantia juvenil van destinats a facilitar l’accés al mercat de treball als joves. Aquests programes realitzen diferents accions a nivell formatiu i laboral per tal de facilitar que els joves puguin accedir amb més fluïdesa al mercat laboral.

Aquesta formació s’emmarca dins el programa PICE (Programa integral de cualificación y empleo) està adreçat a Joves de 16 a 29 anys inscrits a Garantia Juvenil. Un especialista de la Cambra es reunirà amb tu per conèixer-te i orientar-te de manera que es reforcin al màxim les teves capacitats i competències. En els programes de formació i inserció t’ajudem a millorar les teves competències bàsiques, formació específica/pràctica, et guiem en els processos de selecció i inserció laboral o bé si el que vols és emprendre el teu propi negoci, t’ensenyem com fer-ho.

Per a més informació a: formaciocambra@cambrastfeliu.com

Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols 972320884.

Ajuntament de Cassà de la Selva – Àrea promoció econòmica – Plaça de la Coma

55 anys de Premis Literaris a Cassà de la Selva

Artícles relacionats

Últimes notícies