lunes, septiembre 16, 2024

L’Oficina de Turisme, el Museu d’Història i el Museu de la Joguina de Sant Feliu obtenen el distintiu d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà

El Museu d’Història i l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols han rebut el distintiu pel Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà. Es tracta d’una iniciativa endegada pel Consell Comarcal baixempordanès que té per objectiu reconèixer els espais de caràcter turístic, ja siguin públics o privats, que ofereixen serveis i tenen instal·lacions adaptades per a tothom. En el cas de la població guixolenca, a part dels dos establiments de titularitat municipal també s’ha guardonat, en l’àmbit privat, el Museu de la Joguina.

L’entrega dels distintius es va fer el matí de dimecres, 30 de setembre de 2020, a la Casa de Cultura Ca La Pruna de Pals, i l’acte també va servir per a presentar les 25 propostes diverses de turisme inclusiu a la demarcació, sota el títol Turisme per a tothom al Baix Empordà. El document es troba disponible en fins a quatre idiomes diferents (català, castellà, anglès i francès) i es pot consultar en línia a la web turística comarcal www.visitemporda.com.

Oficina de turisme de Sant Feliu de Guíxols 2.JPG 1

L’esdeveniment va comptar amb la participació de Núria Cucharero, regidora de Turisme del consistori ganxó, que va recordar que es tracta d’una experiència “pionera a tota Catalunya” i del qual “Sant Feliu de Guíxols hi ha entrat de ple amb dos espais municipals i una empresa privada”. La mateixa edil recorda que “l’objectiu és posar en valor la ciutat -en concret- i la comarca -en la seva extensió- com a destinació de turisme accessible”, i conclou insistint en la necessitat de generar “un nou valor diferencial i de qualitat a la demarcació”.

La Via Verda entre Platja d’Aro i Sant Antoni podria ser una realitat a l’estiu del 2022

Artícles relacionats

Últimes notícies