domingo, septiembre 8, 2024

Cap de setmana d’activitats

Nova edició de Platja d’Aro · La Botiga al Carrer divendres 11, dissabte 12 i diumenge 13 de setembre (10-21 h) amb algunes adaptacions per evitar aglomeracions: en alguns casos les promocions seran a l’interior del local i en d’altres caldrà fer el pagament dins el comerç; però s’identificarà visualment el centenar d’establiments participants amb un gran vinil als seus aparadors. Mesures necessàries que volen garantir igualment l’esperit de la proposta: oferir un ampli estoc de productes de primer nivell a preus immillorables (roba i sabateria, material esportiu, complements, colònies i perfums, llibres, objectes de regal i de la llar, etc.). També s’ofereixen diverses activitats infantils -màgia, pallassos, jocs gegants o maquillatge- amb les corresponents mesures de seguretat.

Una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (ADEM) amb el suport d’AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, que amb aquesta edició commemora 20 anys ininterromputs de l’activitat amb edicions d’hivern i d’estiu, i per celebrar-ho proposa un sorteig extraordinari amb la possibilitat de guanyar un únic premi que inclou una nit d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Bulevard i un menú gastronòmic al Restaurant Chiaramar per a dues persones i un val regal de 1.000 euros per bescanviar fins al 31 de desembre de 2020 en un mínim de 10 establiments participants a La Botiga al Carrer (amb un màxim de despesa de 100 euros en cadascun).

Per participar-hi cal seguir el perfil @empresaris_platjadaro a Instagram, realitzar una compra durant els tres dies de La Botiga al Carrer a qualsevol dels establiments participants, i fer-se una Selfie davant del comerç mostrant la bossa de la campanya i publicar-la abans de la mitjanit de diumenge 13 de setembre a les Stories etiquetant a la botiga i a l’ADEM conjuntament amb el Hastag #botigaalcarrerpda. No hi ha límit de publicacions, sempre que en cada establiment s’hi hagi adquirit algun producte. El guanyador/a es donarà a conèixer l’endemà, dilluns 14 de setembre i s’escollirà mitjançant un sorteig amb un programa aleatori entre tots els participants que complexin amb els requisits. Bases complertes al portal www.adem.cat

Demà divendres 11 de setembre (12 h) a la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro commemoració de la Diada Nacional de Catalunya amb ofrena floral al l’antic president de la Generalitat republicana, parlaments dels diversos grups polítics municipals i acompanyament musical a càrrec de Jordi Ortega. Tot el cap de setmana Festa de Germanor del Ridaura amb diversos actes populars gratuïts i oberts a tothom a l’Av. Ridaura (aforament limitat amb cadires): tarda d’humor amb Sr. Barragán Show i els monòlegs de Joshua Tena i Sitofonk (divendres 11 de setembre); espectacle infantil The Ballon Show i música amb Gospel d’Aro i de The Country Revival Farmers (dissabte 12 de setembre); i els tres dies bateig de submarinisme amb Dossotaigua (30 euros).

L’endemà dissabte 12 de setembre (19 h) partit de pretemporada entre el Bàsquet Girona i el Barça B a porta tancada al Palau d’Esports i Congressos entre el Bàsquet Girona de Platja d’Aro, però retransmès en directe pel Canal Esport 3 de Televisió de Catalunya, en el que serà el primer test de l’equip gironí -del que n’és fundador i president el campió de l’NBA Marc Gasol-, abans de la seva estrena en la segona màxima categoria del bàsquet estatal. El mateix dia a mitja tarda (19.30 h) al Passeig Marítim de Platja d’Aro (Cavall Bernat) recital Cançons de la mar: un espectacle que fusiona diferents estils musicals amb un element comú: la mar. De la mà de la soprano Charo Tris i el pianista Cláudio Suzin, es podrà gaudir d’àries d’òpera, fado, havanera, cançó napolitana, swing o bossa-nova amb una narració prèvia en cada interpretació. Una iniciativa de l’Associació Culturejant amb el suport de l’Ajuntament (aforament limitat i inscripció prèvia a les xarxes socials de l’entitat @culturejant).

S’ajorna la tradicional Cursa i Marxa Popular dels 10 i 20 km de Platja d’Aro

Artícles relacionats

Freestyle Motocross

El proper dissabte 7 de setembre de 2024 (20h),...

Sant Feliu de Guíxols celebra la 25a edició de la Fira del Disc «Mercadisc»

Una vintena llarga d'expositors es posaran a la Rambla...

SANTA CRISTINA S’ARO Activitats del mes de setembre de 2024

Diumenge 1 RUTA GUIADA DE SENDERISME: Puig de les teulesTemps...

Torna el festival “Nits a dalt de Vila” de Tossa

Tossa de Mar, 29 d’agost de 2024.- L’Ajuntament de...

GUIA ACTIVITATS A SANT FELIU

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar...

Últimes notícies