jueves, febrero 29, 2024
InicioActualitatDoctor Prats farà el concert de comiat a Cassà

Doctor Prats farà el concert de comiat a Cassà

Date:

Doctor Prats ha anunciat que farà un darrer concert de comiat a Cassà el 15 de desembre, la banda deixarà els escenaris per un temps i tancarà la seva gira amb el concert que serà el tret de sortida del Fum, Fum, Fum a Cassà.

El grup farà una xaranga pels carrers de Cassà i acabarà amb un concert gratuït a la plaça de la Coma per celebrar els 10 anys de la seva formació i més de 500 concerts. Aquest concert forma part de la minigira de comiat de 4 concerts a les 4 províncies de Catalunya.

El cap de setmana del 15 al 17 de desembre celebrarem la festa familiar del Fum, Fum, Fum, aviat compartirem el programa de la festa, i aquest concert que tindrà lloc a les 20 h al centre del municipi és un acte perfecte per acomiadar aquesta banda que tanca una llarga temporada de vuit anys d’activitats ininterrompudes i quatre àlbums publicats, que diuen un arreveure fins al 2025.

Artícles relacionats

La Policia Local deté a Platja d’Aro un home buscat per dos segrestos a Suïssa

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro ha detingut un...

Amaral tornarà a actuar al Festival Porta Ferrada aquest 2024

El Festival Porta Ferrada continua anunciant artistes i grups...

ANUNCI DEL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols tramita el Pla...

Últimes notícies