jueves, septiembre 19, 2024

Expedient: X2018017726 / 66102018000005 DC/bl

Edicte d’aprovació d’actualització de preus per a la segona fase del Text refós del projecte de canalització i cobertura del tram urbà de la riera de Sant Amanç i del tram descobert de la riera del Monestir.

El Ple de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat en data 26 d’octubre de 2023 l’actualització de preus per a la segona fase del Text refós del Projecte d’obres de canalització i cobertura del tram urbà de la riera de Sant Amanç i del tram descobert de la riera del Monestir recollida a l’informe de l’Enginyer de camins, canals i ports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols de 18 d’octubre de 2023, amb un pressupost d’execució per contracte de 441.229,16 € (quatre cents quaranta-un amb dos-cents vint-i-nou euros amb setze cèntims), IVA inclòs.

ES FA PÚBLICA l’aprovació de l’actualització de preus de conformitat amb el que estableix l’article 38.2 del Reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals del Decret 179/95, de 13 de juny als efectes de la seva executivitat.

Contra aquesta resolució, que és definitiva i exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al d’aquesta publicació, davant els Jutjats de lo Contenciós – Administratiu de Girona. Potestativament i de forma prèvia, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat, en el termini d’un mes a comptar des del dia següent al d’aquesta publicació.

Carles Motas i López

Alcalde

Artícles relacionats

Últimes notícies