martes, junio 18, 2024

El Club Dojo Sant Feliu torna a omplir La Corxera de karatekes nacionals i internacionals

El Pavelló Municipal de la Corxera de Sant Feliu de Guíxols ha tornat a viure un diumenge de Karate. El Club Dojo Sant Feliu ha estat l’amfitrió del campionat Sant Feliu Costa Brava, on s’han pogut veure esportistes vinguts de Catalunya, França i Andorra. Una competició que es troba a l’inici de la temporada i que permet als esportistes anar agafant ritme de competició. La cita s’ha consolidat com un dels campionats referència al Baix Empordà i comarques gironines.​

250 karatekes
 s’han trobat al Pavelló de la Corxera per participar en el Campionat Karate Sant Feliu Costa Brava. Un matí de diumenge on s’han pogut veure dues disciplines del Karate: kata i combat. La cita és una de les fixes del mes d’octubre i cada edició atrau centenars d’esportistes de totes les edats.

Aquesta és una gran oportunitat per a tots ells on poden mostrar tota la feina que no es veu durant els entrenaments. Al Sant Feliu Costa Brava d’enguany hi ha hagut karatekes d’elit com campions d’Espanya, fet que permet als més joves veure com poden millorar cadascun dels seus moviments. Això fa que aquest campionat, més enllà de competir, també serveixi per aprendre.

Un campionat on hi han participat deu esportistes del Dojo Sant Feliu i un altre club baix-empordanès: el Club Karate Bisbal.

Aquest campionat ja fa més de 10 anys que se celebra a la ciutat. Des del club estan molt satisfets de la rebuda que té la competició i treballen perquè cada any, esportistes nacionals i internacionals vinguin a Sant Feliu a competir.

Artícles relacionats

Arriba el Festival de Rumba i Música Catalana 2024 de Tossa

Es portarà a terme el cap de setmana del...

Fira del Conte de Sant Feliu de Guixols 2024

IX EXPLICA'M, FIRA DEL CONTE 2024- Un cap de setmana...

«Confeti» de Jordi Puntí.

El proper dissabte dia 15 de juny a les 19...

OPEN COSTA BRAVA SQUASH PROJECT 2024

El torneig es durà a terme a les instal·lacions...

Últimes notícies