sábado, mayo 18, 2024

El Circ del Terror porta el Halloween a Sant Feliu de Guíxols

Més de 1000 persones han visitat el passatge del terror de Sant Feliu de Guíxols aquest dissabte i diumenge. Pallassos terrorífics han espantat i han fet cridar els visitants dels Jardins del Monestir, que s’han convertit en un circ tenebrós. Organitzat per l’Associació de Festes Ganxones, l’activitat s’ha consolidat com un dels actes de la festa de la Castanyada i el Halloween, aconseguint que grans i petits s’espantin, però també gaudeixin, d’aquest túnel del terror.

Motoserres, crits i molt terror han omplert els Jardins del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Una ambientació per portar el Halloween a la ciutat i que durant tot el cap de setmana ha captat l’atenció de veïns i visitants.

Un circ on a cada racó del recorregut hi ha amagat un ensurt per al públic.Pallassos dins s’una gàbia, amb Hula hoops o amb gronxadors han espantat i també fet riure a tothom qui ha entrat al passatge del terror. Un esdeveniment que és el més esperat a la ciutat en aquestes dates i que ha trobat l’indret ideal on celebrar-se.

El circ del terror es va començar a idear a mitjans d’agost. L’Associació de Festes Ganxones va pensar la idea i durant aquests mesos ha anat sumant figurants i col·laboradors que han ajudat al maquillatge i l’ambientació. En total més d’un centenar de persones que fan dels jardins un lloc aterrador durant tres nits. Una feina que provoca que, abans de començar, sempre hi hagi nervis.

Com cada any, la gent ha respost. Un quart d’hora abans de començar ja s’ha vist una llarga cua per tota la plaça del monestir. Grans i petits esperaven el moment per entrar i, a l’hora de sortir, tots satisfets de l’experiència.

Molts d’ells ja havien vingut altres anys i animen a tothom a entrar al circ del terror.

Un passatge del terror que s’ha pogut visitar durant tot el cap de setmana i que tornarà a obrir les portes demà a partir de les 20h. 

Artícles relacionats

Concerts en viu i tapes dins Ganxotapes Primavera

Veure les propostes musicals aquí: https://www.instagram.com/p/C7B2DreqauY/?img_index=1 L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament...

Tossa s’ha adherit a «Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025»

Bon dia, Des de l'Àrea de Turisme i Promoció Econòmica...

PARLEM DE….. AQUESTES PROPERES ELECCIONS

Som convocats , com a ciutadans i ciutadanes ,...

Últimes notícies