martes, junio 18, 2024

Ciclistes de més de 15 nacionalitats participaran en la VolCAT Platja d’Aro

Ciclistes de més de 15 nacionalitats participaran en la VolCAT Platja d’Aro, amb punts UCI en joc pels Jocs Olímpics de París 2024. Se celebrarà el 2 i 3 de febrer i qui vulgui participar ja es pot inscriure. Aquest matí s’ha fet la presentació a Girona i nosaltres hem pogut parlar amb el regidor d’Esports i Salut de Platja d’Aro, Marc Medina, que ens ha explicat la importància que té un esdeveniment com aquest al municipi.

S’espera que mig miler de ciclistes d’una quinzena de nacionalitats participaran el 3 i 4 de febrer a la tercera edició de VolCAT Platja d’Aro. Es tracta de la primera prova a Espanya del calendari internacional amb punts UCI XCO, en una cita puntuable pels Jocs Olímpics de París de l’estiu de l’any vinent.

El recorregut serà un pèl diferent d’altres anys. La primera etapa serà de 42 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell, amb un recorregut força trencacames, amb constants pujades i baixades. I la segona jornada afrontarà un circuit d’uns 43 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell, amb més ritme i amb una sobtada pujada a mitja cursa, que posarà a prova la resistència dels participants.

Esdeveniments com aquests avalen encara més l’etiqueta de zona apte per a la pràctica del turisme actiu. I el perfil de visitant esportiu al municipi i zones properes repercuteix de manera positiva a la comarca. Els participants i acompanyants gaudeixen de serveis, gastronomia, oferta comercial i oci.

Una de les singularitats de la prova és que és oberta a professionals i també a amateurs en la categoria Open. Tots ells aprofitaran les singularitats del territori de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i el seu entorn natural per plantejar dues etapes intenses, que puntuaran per separat al rànquing mundial UCI, en categoria C3.

Artícles relacionats

Arriba el Festival de Rumba i Música Catalana 2024 de Tossa

Es portarà a terme el cap de setmana del...

Fira del Conte de Sant Feliu de Guixols 2024

IX EXPLICA'M, FIRA DEL CONTE 2024- Un cap de setmana...

«Confeti» de Jordi Puntí.

El proper dissabte dia 15 de juny a les 19...

OPEN COSTA BRAVA SQUASH PROJECT 2024

El torneig es durà a terme a les instal·lacions...

Últimes notícies