sábado, julio 27, 2024

Tretzena Edició del Sanfefunk

El proper dissabte 16 de setembre l’Associació de Hip Hop Tedecé, i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, portarà a terme la 13ª edició del Sanfefunk, el festival de hip hop més rellevant de la Costa Brava. Un esdeveniment ple de diverses activitats relacionades amb la cultura urbana.
L’activitat s’encetarà a les 11:00h del matí amb un taller d’asemic writing, un taller de pintar gorres i una exhibició de graffiti.
A la tarda es reprendran les activitats amb un taller de graffiti a les 16:00h i un taller de cupé decale dance a les 18:00h.
Un cop finalitzats els tallers, a les 19:00h, les persones assistents podran gaudir de la batalla de mc’s.
I ja entrada la nit, a partir de les 21h, s’obrirà pas als concerts, amb les actuacions de Xez, Única Arma & Largus, Poor Tramit, Solo Kos i Alberto Gambino. Els dj’s Deejay Juampi i Kharloss Selektah seran els encarregats de tancar la festa.
L’ubicació dels tallers serà al parquing públic de la zona del port (antic club de tennis).
La batalla de mc’s es durà a terme a la Terrassa de la Sala Las Vegas i els concerts a l’interior de del mateix recinte.
Totes les activitats son gratuïtes, excepte els concerts de la nit. Les entradas tenen un cost de 8€ i es podran adquirir la mateixa nit directament a guixeta.
Per participar als tallers o per rapejar a la batalla de mc’s es poden realizar les inscripcions a l’instagram sanfefunk_hip_hop_festival fins al 14 de setembre.
Sanfefunk una proposta per aquest cap de setmana

https://ancora.cat/2023/09/15/tretzena-edicio-del-sanfefunk/

Artícles relacionats

Últimes notícies