sábado, julio 27, 2024

Comença al Monestir de Sant Feliu de Guíxols una gran exposició dedicada a la filatèlia i al col·leccionisme

Comença al Monestir de Sant Feliu de Guíxols una gran exposició dedicada a la filatèlia i al col·leccionisme

Des d’aquest dissabte 9 de setembre es pot visitar a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de l’Exposició de Filatèlia i Col·leccionisme. La mostra es podrà visitar en tres espais del Monestir fins el 25 de setembre i s’inaugurarà a partir de les 10.30 hores de dissabte.

Com a novetat, s’ha augmentat vora el 70% el volum d’exposicions, tant de filatèlia com de col·leccionisme. La planta baixa del Monestir i la quarta planta són espais expositius.

L’exposició acull filatèlia, prefilatèlia, una àmplia mostra amb 12000 segells i/o cartes, col·leccions de revistes, portades de discos, programes de mà antics, soldats de plom, xapes, legos, documents diversos.

Els col·leccionistes fins ara eren de la zona de Girona, i enguany, en créixer s’abasta tot Catalunya i Catalunya Nord.

Com en les anteriors edicions, durant la jornada d’inauguració d’aquest dissabte hi ha hagut una estafeta postal de Correus amb mata-segells commemoratius d’aquesta edició (enguany està dedicada a la gent gran).

Una altra data remarcable de la filatèlia serà el dissabte 16 de setembre amb la Trobada Catalana de Filatèlia. Serà al Monestir, des de les 10.30 fins les 13 hores. De cara al divendres dia 21, a partir de les 7 de la tarda, es farà la presentació del llibre ‘La febre dels Cromos’ de Josep Manuel Rafí.

Les visites guiades als escolars està previst que es facin entre el 12 i el 22 de setembre.

https://ancora.cat/2023/09/12/comenca-al-monestir-de-sant-feliu-de-guixols-una-gran-exposicio-dedicada-a-la-filatelia-i-al-colleccionisme/

Artícles relacionats

Últimes notícies