lunes, julio 22, 2024

Es presenta el llibre »LA CIUDAD OCULTA» amb temàtica ganxona

Recentment, s’ha publicat un llibre, La ciudad oculta, amb Terra Ignota Ediciones. Es tracta d’una novel·la negra que s’inicia en un trajecte del vapor JJ Sister, l’any 1928, de Sant Feliu de Guíxols a Barcelona, organitzat per l’empresari ganxó Jaume Marill i Forns. Al principi s’incorpora una nota de l’autor en què es fa una breu semblança d’aquest empresari, potser no prou valorat.

Més endavant, la novel·la s’endinsa en els ambients dels baixos fons de la Barcelona de l’època, recreant personatges, locals i substàncies desconeguts per al seu protagonista -un periodista d’El Correo Catalán- i per a la majoria dels ciutadans de l’època.

La foto de la portada, correspon a un desembarcament del vaixell JJ Sisster al port de Sant Feliu de Guíxols, a l’època en què se situa la novel·la.

https://ancora.cat/2023/08/11/es-presenta-el-llibre-la-ciudad-oculta-amb-tematica-ganxona/

Artícles relacionats

Últimes notícies