sábado, julio 27, 2024

La Milla Popular de Sant Feliu de Guíxols finalitza la Festa Major

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols finalitza amb la Milla Popular, una cursa considerada tradicionalment com a cloenda «oficiosa» dels dies de gresca. És una cursa oberta a tothom, divertida, familiar i gratuïta.

La Milla Popular de Sant Feliu de Guíxols és una cursa tradicional familiar, en la que hi pot participar gent de totes les edats i de diferents nivells competitius, de forma gratuïta. La cursa s’inicià a partir de les 19h de la tarda, amb sortida i arribada al Passeig al Passeig de Sant Feliu de Guíxols, just davant de l’Ajuntament.

Segons els participants, es decidí fer sortides diferenciades per gènere i edat. Un total de 9 categories i recorreguts diferents dels quals anaven des dels més petits, els Caganius, fins als més Veterans, passant pels Prebenjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils i Absoluts.

S’ofereixen trofeus als tres primers classificats de cada categoria, i hi participaren un total de 250 persones. La Milla Popular de Sant Feliu de Guíxols és considerada tradicionalment com a cloenda «oficiosa» de la Festa Major del poble. 

https://ancora.cat/2023/08/08/la-milla-popular-de-sant-feliu-de-guixols-finalitza-la-festa-major/

Artícles relacionats

Últimes notícies