viernes, octubre 4, 2024

Torna el «Música als Puestus» de Mascanada6

Torna el «Música als Puestus» de Mascanada6

Aquest estiu s’ha volgut repetir el certamen «Música als Puestus!», que consisteix en concerts gratuïts i oberts a tothom en diferents llocs de Sant Feliu, bonics i especials, que no solen ser escenaris musicals.

Un cicle de vespres musicals autogestionats, oferint servei de bar i algun petit mos per acompanyar.

Podeu trobar els “puestus” d’aquest any en aquest mapa que trobareu aquí.

Calendari de propostes

Zona Monestir · dissabte 8 juliol 20h · LE TANGÓ & MIRATJAZZ

Un espai reformat que ha guanyat en amplitud i comoditat. El camí de missa, convertit en plaça per tots. Així com el carrer Dr. Martí Casals, conegut com el “carrer de les espardenyes” entre nosaltres.

Dos concerts en una nit. De la mà de Les Tangó farem un viatge a Buenos Aires a través de la música portenya. Romanticisme i enyorança a parts iguals. Amb MiratJazz farem el salt a Nova Orleans amb el seu dixieland inflamable i altament ballable. Serà impossible no moure’s a ritme de swing.

Espigó Rius i Calvet · divendres 21 juliol 23.30h · DOLÇA

L’espigó de pedra convertit en passeig. El temporal Glòria se’n va endur una part i va fer replantejar-ne la forma i final. Ara que torna a estar a punt, hi fem un concert a tocar del mar.

Dolça ha participat en alguns festivals de música electrònica com el Delirium, amb ritmes i mescles originals que faran moure els crancs. Una artista emergent que la podem trobar tocant en clubs de diferents capitals europees. Un homenatge a Palm Beach i les nits viscudes.

El Salvament · divendres 11 agost 22h · THE RINGOS

Un espai que ens agrada, per què sí. L’any passat va acollir un dels concerts més multitudinaris i hi hem volgut tornar.

Hi ha grups de versions dels Beatles i hi ha The Ringos. Sentir els temes dels 4 de Liverpool és sempre sí, i més si tenim el luxe de fer-ho a través d’aquesta banda rockera que els hi donarà un toc especial. Let it be!

Parc Central · dissabte 26 agost 21h · ALBERTO MONTERO

El parc més florit i naturista del poble, que integra part dels jardins de l’Asil Surís. Amb les seves grades i vegetació, és un altre emplaçament «repe» pel Música als Puestus 2023.

Alberto Montero amaga una gran sensibilitat i potència darrera la seva timidesa i aspecte càndid. Des de València, amb amor, ens portarà el seu Folk-Pop en l’últim concert.

Suport local

Aquest any, per poder fer possible aquest cicles de concerts, es compta amb el suport de diverses empreses i entitats ganxones. Gràcies a la seva col·laboració tindrem una nova edició del Música als Puestus i els hi volem agrair la confiança: Estal, Finques Cel Blau, Sais, HabitAa, InfoAl, nouSo i Mugadas.

https://ancora.cat/2023/07/06/torna-el-musica-als-puestus-de-mascanada6/

Artícles relacionats

Últimes notícies