viernes, octubre 4, 2024

La Gala Solidària Costa Brava recapta 71.125 euros en una nit a S’Agaró

Gairebé 300 persones van participar aquest divendres al S’Agaró Hotel en la Gala Solidària Costa Brava, que organitza l’Associació Contra el Càncer a Girona, amb el patrocini principal de Grup Autopodium i el suport de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Personalitats, autoritats, empresaris, institucions públiques i privades i la societat més sensible a aquest tipus d’accions, van assistir en aquesta vetllada que tenia com a objectiu recaptar fons que permetin avançar en la recerca contra el càncer i ajudar a millorar la vida dels malalts i les seves famílies.

Sota el lema “Tothom contra el Càncer”, el periodista Josep Puigbo i l’actriu i presentadora Cristina Brondo, van ser els conductors d’aquest acte festiu de benvinguda de l’estiu que va combinar la gastronomia, la música, l’espectacle i la lluita contra el càncer.

La presidenta de l’associació a Girona, Isabel Alejandro va remarcar en el seu discurs inicial la importància de la implicació de la societat en la lluita contra el càncer: “La col·laboració de tots i totes és vital per complir el nostre principal objectiu per a aquest 2023,  que  és  arribar  al  70%  de  supervivència  del  càncer.  Per  aconseguir-ho  és imprescindible apostar per la recerca”.

Entre els assistents de la Gala Solidària Costa Brava, que va comptar amb l’actuació musical d’Ary Martin, Pepe Llorens i el Dj Sound Waves, hi havia Albert Bramon, subdelegat del Govern, Helga Nuell, directora dels serveis territorials de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona.

La Gala Solidària va tornar a batre els seus propis records de recaptació arribant als

71.265 euros.

L’Associació Contra el Càncer, 70 anys d’experiència en la lluita contra el càncer

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 70 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i

multidisciplinari. Forma part del seu ADN estar al costat de les persones, pel que el seu treball s’orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant el procés de la malaltia si se li diagnostica; i millorar el seu futur amb l’impuls de la investigació oncològica. En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l’Associació aglutina la demanda social d’investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes d’investigació científica oncològica de qualitat. A dia d’avui, és l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer a Catalunya.

Integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades per la malaltia i finançar projectes d’investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. A Girona, l’Associació Contra el Càncer està estructurada en 38 delegacions locals, compta amb més de 178 persones voluntàries, 4.536 socis i sòcies i 14 professionals.

Durant el 2022 l’Associació Contra el Càncer a Girona ha atès 993 persones afectades

per la malaltia.

https://ancora.cat/2023/07/05/la-gala-solidaria-costa-brava-recapta-71-125-euros-en-una-nit-a-sagaro/

Artícles relacionats

Últimes notícies