viernes, octubre 4, 2024

l’exposició «Inspiració – Mediterrània» que es farà a la Nau Blau del 8 de juliol al 31 d’agost a Sant Feliu de Guíxols.

Pintura i escultura. Inauguració dia 8 de juliol a les 19. Es podrà visitar cada dia de les 17 h a les 21 h, dissabtes i diumenges inclosos.

Exposaran pintures i escultures d’artistes de trajectòria internacional àmplia que comparteixen dues passions: l’art i el seu amor per la Mediterrània.

Suso Camuñas: Pintor Català amb una llarga trajectòria, ha exposat a diferents ciutats del món com Milà, Hong Kong, Madeira, Roma, Miami, Mèxic D.F, París, Barcelona, Madrid, València, etc.

Ens presentarà la seva col·lecció Flors d’Estels, obres amb gran relleu, textura i color, resultat d’un treball de pura alquímia que fusiona les branques de l’arbre creatiu, pintura i escultura en una sola consciència artística, transmutant els sentiments, les sensacions i les emocions en acolorides imatges.

L’artista ha volgut pintar aquesta sèrie directament amb les mans, sense eines, sorgint l’obra del seu interior i sense més intermediaris que el contacte directe amb la matèria pura, aglutinant d’una forma i l’altra creativa fins a fusionar-les en una solució màgica, en una sola forma artística: Rosa Serra, escultora catalana, de renom Internacional, ha exposat a diferents països, sent una artista/escultora, molt considerada dins i fora de les nostres fronteres escultors francesos: Pierre Content, Marie Sagols, Malou Beltrain, Françoise Comaills, Renne Bouygues, Augusta Martinez, Elisabhet Lompias.

Escultors tots ells amb renom d’àmbit nacional amb diferents estils: Modern, surrealista, abstracte… amb una carrera extensa al món de l’art havent exposat a tot el país. Exposaran treballs fets amb argila, bronze, resina, acabats en pedra, metalls, diferents tipus de pintura.

Mai a la costa Brava s’havien ajuntat tants escultors i obres d’art com fins ara en aquesta exposició, compartint sala i amor cap a l’ART i el MEDITERRANI amb la pintura, oferint als espectadors la possibilitat de desdibuixar les imatges mentals preestablertes. Per convertir-les en una mena de brou primigeni, que sens dubte quedaran impreses a les seves ments i cors.

Art Giró Escultures e Isaac Giró

Col.laborador i patrocinadors de l’exposició Mediterrània

https://ancora.cat/2023/06/23/lexposicio-inspiracio-mediterrania-que-es-fara-a-la-nau-blau-del-8-de-juliol-al-31-dagost-a-sant-feliu-de-guixols/

Artícles relacionats

Últimes notícies